lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Найщиріші вітання Тетяні Ключниковій!
Тетяна Ключникова, патріот і активістка
Тетяна Ключникова, патріот і активістка

Голова НКОУ «Криниця» з м. Пушкіно (МО) Тетяна Миколаївна Ключникова нагороджена Україною орденом княгині Ольги III ступеня

Орден Тетяна Миколаївна одержала: - за значний внесок у збереження та пропаганду української культури в Російській Федерації; - за плідну роботу НКОУ "Криниця", яку Тетяна Миколаївна очолює вже 7 років; - за зміцнення українсько-російської дружби.

Тетяна Миколаївна є Членом Консультативної Ради у справах національностей при уряді Московської області першого і другого скликання. Вона стала ініціатором і організатором цілої низки міжнародних, федеральних і регіональних заходів:

- проведення міжнародної акції "Вифлеємський вогонь Миру" зі скаутами України;

- проведення 2-го Українського молодіжного форуму Росії в м. Пушкіно і допомогу у проведенні 1-го і 3-го Форумів в Москві і Твері;

- створення Тетяною Миколаївною і її родиною сімейного українського вокального ансамблю "Барвінок" та активна його участь у міжнаціональному житті Підмосков'я. Цей творчий колектив виконує винятково українські пісні і вже став візитною карткою українців Підмосков'я, переможцем міжнародних конкурсів у Білорусі та фестивалів у Туреччині, а також отримав 1-у Премію Губернатора Московської області "Наше Підмосков'я" 2013 року. До речі, ще один проект Т.М. Ключникової «Інтернаціональний Дім Дружби» також отримав у 2013 році 1-у Премію Губернатора, тільки в іншій номінаціі.

Тетяна Миколаївна сама, на громадських засадах, при НКОУ "Криниця" відкрила українську суботню школу і особисто, будучи за фахом вчителькою української мови і літератури, безкоштовно проводить уроки.

Видатними є перемоги учнів Тетяни Миколаївни у Всеросійському конкурсі на краще читання творів Т.Г. Шевченка. За сім років ними завойовано лише найвищі - 1, 2 і 3 місця в різних вікових категоріях, її команда має репутацію «команди непереможених».

Гідні поваги також перемоги учнів у Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Т.Г. Шевченка, який проводить Міністерство освіти і науки України. Два роки поспіль вихованці Тетяни Ключникової займали 1 і 2 місця і були нагороджені дипломами 1 і 2 ступеня. Сподіваємося, що і в нинішьому році три творчі роботи учнів Т.М. Ключникової будуть гідно оцінені компетентним журі цього престижного конкурсу.

Три роки поспіль учні Тетяни Миколаївни були переможцями конкурсу творчих робіт науково-дослідницької конференції "Країни світу: історія і сучасність" секції Україністики, який проводить Центр дитячої та юнацької творчості на Воробйових горах м. Москва.

Вихованці Тетяни Миколаївни були учасниками міжнародних українських тренінгів в Парижі та Мюнхені. А учениця Діана Зублевська вступила до Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка на факультет журналістики саме за активну і плідну роботу в українській "Криниці". Нині вона вчиться і працює на українському радіо і з великим задоволенням приїздить до своєї вчительки і друзів-криничан. У цьому році ще один випускник Олександр Поліщук має намір отримати вищу освіту у виші України.

Нагородили Тетяну Миколаївну і за активну участь у роботі Об'єднання Українців Росії та Українського Конгресу Росїі. Вона є членом Правління УКР.

Указом Президента України № 655/2013 від 30 листопада 2013 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акту проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року» за значний особистий внесок у суспільно-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю постановлено: нагородити орденом княгині Ольги III ступеня Тетяну Ключникову.

Орден має вручатися в урочистій обстановці, але жодних ні урочистостей, ні спокою поки що немає, тому його змушені були вручити вже в Посольстві України в Москві скромно, але почесно, і тільки в червні місяці.

Таку високу державну нагороду України Тетяна Миколаївна Ключникова сприйняла не тільки як особисту, а й як гідну нагороду всім українцям Москви і Підмосков'я, як великий аванс плідної роботи на майбутнє.

Петро Коваленко, голова КРВ УКР

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

м.Красноярськ

Тетяна Миколаївна Ключникова - голова Ради НКОУ 'Криниця', кавалер ордена княгині Ольги III ст.
Тетяна Миколаївна Ключникова - голова Ради НКОУ 'Криниця', кавалер ордена княгині Ольги III ст.
Нагороду вручає Губернатор Московської області Воробйов А.Ю двічі переможниці Губернаторської Премії  'Наше Підмосков'я' Т.М. Ключниковій
Нагороду вручає Губернатор Московської області Воробйов А.Ю двічі переможниці Губернаторської Премії 'Наше Підмосков'я' Т.М. Ключниковій
Виступ 'Барвінку', під час II Українського молодіжного форуму Росії в м. Пушкіно Московської області
Виступ 'Барвінку', під час II Українського молодіжного форуму Росії в м. Пушкіно Московської області
Доповідь Т. Ключникової на секції українців Росії під час V Всесвітнього Форуму українців в м. Києві
Доповідь Т. Ключникової на секції українців Росії під час V Всесвітнього Форуму українців в м. Києві
Кращі представники Української суботньої школи на під час творчого вечора  'Наш Шевченко' березень 2013 р.
Кращі представники Української суботньої школи на під час творчого вечора 'Наш Шевченко' березень 2013 р.
Переможці XVI Міжнародного конкурсу  'Дзвенять цимбали і гармоні'  2013  в Білорусії
Переможці XVI Міжнародного конкурсу 'Дзвенять цимбали і гармоні' 2013 в Білорусії
Переможці Науково-практичної конференції 'Країни світу- історія та сучасність' секції Україністики Діана Зублевська та Алевтина Атаманенко з  Т.М. Ключниковою під час захисту дослідницької роботи
Переможці Науково-практичної конференції 'Країни світу- історія та сучасність' секції Україністики Діана Зублевська та Алевтина Атаманенко з Т.М. Ключниковою під час захисту дослідницької роботи
Переможці   з членами журі Конференції
Переможці з членами журі Конференції
У Будинку Уряду Московської області - Т.М. Ключникова, член Консультативної Ради з питань національностей Московської області
У Будинку Уряду Московської області - Т.М. Ключникова, член Консультативної Ради з питань національностей Московської області
Українська 'Криниця' під час свята 'Україночки-господарочки'
Українська 'Криниця' під час свята 'Україночки-господарочки'
Учні Т.М. Ключникової під час українського тренінгу в Парижі
Учні Т.М. Ключникової під час українського тренінгу в Парижі
Фото на згадку про святкування Дня  Святого Миколая в музичній школі м. Пушкіно
Фото на згадку про святкування Дня Святого Миколая в музичній школі м. Пушкіно
Фото на згадку про Шевченківське свято в українській  'Криниці' 30.03.2013 р.
Фото на згадку про Шевченківське свято в українській 'Криниці' 30.03.2013 р.
Наймолодша криничаночка Настуся - наша надія
Наймолодша криничаночка Настуся - наша надія

На світлинах: Тетяна Ключникова, патріот і активістка. Тетяна Миколаївна Ключникова - голова Ради НКОУ «Криниця», кавалер ордена княгині Ольги III ст. Нагороду вручає Губернатор Московської області А.Ю. Воробйов двічі переможниці Губернаторської Премії «Наше Підмосков'я» Т.М. Ключниковій. Виступ «Барвінку» під час II Українського молодіжного форуму Росії в м. Пушкіно Московської області. Доповідь Т. Ключникової на секції українців Росії під час V Всесвітнього Форуму українців в м. Києві. Кращі представники Української суботньої школи на під час творчого вечора «Наш Шевченко», березень 2013 р. Переможці XVI Міжнародного конкурсу «Дзвенять цимбали і гармоні» 2013 в Білорусії. Переможці науково-практичної конференції «Країни світу - історія та сучасність» секції Україністики Діана Зублевська та Алевтина Атаманенко з Т.М. Ключниковою під час захисту дослідницької роботи. Переможці з членами журі Конференції. У Будинку Уряду Московської області - Т.М. Ключникова, член Консультативної Ради з питань національностей Московської області. Українська «Криниця» під час свята «Україночки-господарочки». Учні Т.М. Ключникової під час українського тренінгу в Парижі. Фото на згадку про святкування Дня Святого Миколая в музичній школі м. Пушкіно. Фото на згадку про Шевченківське свято в українській «Криниці» 30.03.2013 р. Наймолодша криничаночка Настуся - наша надія.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка