lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Поздоровляємо пані Едіту Познякову!

Альманах «Україна на Камчатці» № 3. 2008 р. Її альманах "Україна на Камчатці" став переможцем конкурсу на найкраще україномовне закордонне видання світового українства

Благополучно закінчився Міжнародний Відкритий Конкурс на найкраще україномовне закордонне видання: газету, журнал, інформаційну мережу, альманах, інформаційний лист, інформаційний вісник, радіо, книжку - всього світового українства.

Організатор "Конкурсу"- "Міжнародна газета без кордонів "Україна" - перша іміджева газета світового українства - газета єдності українців і українок світу, редактор Ярослав Підбродний.

Затримка у підведені підсумків пов'язана з пересилкою видань поштою, крім цього неординарну роль зіграли і ті редколегії які до останніх днів змінювали свої думки бо рахували, що якщо прийде виграш то це буде позитив, а якщо перемога в "Конкурсі" посміхнеться комусь іншому то, як це буде виглядати в очах своїх читачів, крім цього і знайшлися такі "професіона- ли" в лапках, що збаламутили інших засновників, власників, керівників проектів, редакторів та редколегій, які своїм "чванством" та зухвалісттю - вели антипропоганду і відговорювали певних редакторів від участі в Першому та й ще раніше не бувалому "Конкурсі". Язик без костей, хай працюють на єдність, а не на роз'єднювання українства.

Не будемо займатись хто гарний, а хто ще гарніший. Головне, що попри всі гаразди "Конкурс" пройшов вдало, хоча й були певні затримки і по надсиланню видань поштою і з сторони організаторів вийшли певні затримки, та тільки за однієї причини бо раніше, ще ніхто такого заходу не проводив. Але не народжуються знавці всіх знань і всього задумуму. Сьогодні хочеться подякувати нашим найкращим виданням і їх головним редакторам, колегіям, колективам, організаторам, авторам проектів, власникам видань, товариствам, діаспорі і всім хто доклав своїх зусиль в інформуванні та сприянні цього надзвичайно гарного заходу бо не буду перебільшувати його значення і значимість для всього світового українства всього світу. За українською абеткою перерахую найкращих:

Австралія “Радіо SBS” пан Сергій Сербін, спеціальна нагорода - засновник і видавець ІВЦ “Діловий партнер”,

Альманах "Діловий імідж України. Здобутки. Досвід. Визнання” пані Лада Авраменко,

“Інформаційний лист” Естонія пані Сташкевич Світлана,

"Українська газета в Італії" пані Маріанна Сороневич,

книжка "Слово народжене на чужині" Італія пані Ольга Тарасюк,

Альманах "Україна на Камчатці" пані Едіта Познякова,

журнал "Всесміх" Канада пані Раїса Галешко,

“Інформаційний вісник” Союз Українських студентів Німеччини пані

Світлана Гиса і Зоряна Стеліга та

"УСІМ!" Українська Світова Інформаційна Мережа пан Славов Дмитро!

Про наших найкращих авторів читайте в 9 числі газети "Україна". Сьогоднішня інформація виходить в електронному варіанті. Вона згладить трішки довге очікування. Дипломи та призи будуть надіслані поштою за наявними адресами. Про початок Другого, наступного річного "Конкурсу" умови будуть надруковані в нашій газеті "Україна" з анкетами і умовами "Конкурсу".

З повагою до вас та надією на гарну подальшу співпрацю

Ярослав ПІДБРОДНИЙ,

редактор "Міжнародної газети без кордонів "Україна".

http://novaxvylya.hmarka.net/ua/archive/2008/UkraYna_spec.pdf

Редактор альманаху Едіта Познякова-Мочевус на фоні блакитної  Авачінської бухти.

На світлинах:  Альманах «Україна на Камчатці» № 3. 2008 р. Редактор альманаху Едіта Познякова-Мочевус на фоні блакитної  Авачінської бухти.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка