lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Заради позитивного іміджу

Художник НикифорШановна Пресс-служба БУЛ, зверніться за допомогою до когось з московських українців 

Лист в редакцію з Татарстану: Пане Андрію, доброго дня! Щиру дякуємо за публікацію матеріалів про нашу діяльність. Попереду море нової роботи. Але терпець урвався після отримання цієї публікації з Бібліотеки української літератури в Москві (додаю). Може в БУЛ послухають наших порад. Людмила Найденко.

Український молодіжний клуб

29 березня в Бібліотеці української літератури відбулося перше засідання Українського молодіжного клубу.

На першому засіданні було проглянуто фільм про відомого художника-примітівіста Єпіфана Дровняка з Криниць, відомішого як "Никифор". Велику частину свого життя художник Никифор (Кристина Фельдман - "Лиця смерті", "Скандал із-за Баси") був не розуміємо і зневажаємо. У 1960 році його доля перетнулася з молодим художником Маріаном Влосиньським (Роман Ганцарчик), який, відкривши для себе дивовижну силу його живопису, залишив свої власні амбіції, і присвятив своє життя турботі про геніального художника...

Учасники засідання ознайомилися з репродукціями картинам великого художника, прослуховували повідомлення про його життя і творчість. Наступне засідання Українського молодіжного клубу відбудеться 29 квітня; будуть показані фрагменти першого українського тріллера "Штольня" (українською мовою).

Прес-служба Бібліотеки української літератури.

(Богдан Безпалько Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Шановна (ний) Пресс-служба! Вибачте, звертатись до Вас не дуже зручно, бо з підпису не зрозуміло якої Ви статі, чи віку, і скільки вас є. Чи то ті хлопчики з прапором (теж без підпису), фото яких надійшло разом з повідомленням?

Довгий час отримуємо ваші повідомлення, уважно читаємо. Розуміємо зручність думки російської влади, що для роботи в Українській бібліотеці не обов'язково знати українську мову, але, якщо ви вже беретесь проводити заходи і розсилаєте про це інформацію, дайте собі труду перечитати те, що пишете, і виправити помилки. Комп'ютер, звичайно, у машинному перекладі допомагає. Але ж цього не достатньо, бо змісту української мови комп'ютер передати не може, як і сенсу написаного (художник був не розуміємо і зневажаємо). Чомусь після такої писанини і нам до БУЛ все більше хочеться не розуміємо і зневажаємо.

Якщо вам самим це важко, заради вашого ж позитивного іміджу хочеться вам порадити: зверніться до когось з українців у Москві. Вони люди щирі, як і весь наш народ, я впевнена - допоможуть.

Людмила НАЙДЕНКО.

м. Нижнєкамськ.  

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Довідка: Кристина Фельдман (польск. Krystyna Feldman; 1 марта 1916, Львов — 24 января 2007, Познань) — польская актриса театра и кино. Выпускница Государственного театрального института в Варшаве. Дебютировала в 1937 году в Львовском городском театре. После занятия города советскими войсками в 1944 году исполнила мужскую роль Сташка в «Веселе» Выспяньского (реж. А. Бардини). Выступала также на театральных сценах Лодзи, Ополя, Познаня, Кракова и спектаклях Театра польского телевидения.

Играла роли второго и третьего плана. Стала известна после исполнения роли бабушки в фильме Радослава Пивоварского «Yesterday» (1984). Однако широко популярной она стала только после исполнения роли бабушки в комедии Окила Хамидова «Świat według Kiepskich» (1999—2005).

Единственную свою роль первого плана сыграла в 2004 году, причём роль была мужская: в фильме Кшиштофа Краузе «Мой Никифор» (польск. «Mój Nikifor») сыграла художника Никифора Криницкого. За эту роль была награждена на фестивалях Польши и 7 других стран мира.

Во время войны была членом Армии Крайовой (курьерша). Была кавалером ордена «Командорский Крест Ордена восстановления Польши» («Polonia Restituta», 2005).

http://ru.wikipedia.org/wiki/Фельдман%2C_Кристина

Покійна польська актриса Кристина Фельдман, що зіграла його роль у фільмі Кшиштофа Краузе

Члени Українського молодіжного клубу в БУЛ під Національним прапором України

На світлинах: Улюбленець московської української молоді художник “Никифор”. Покійна польська актриса Кристина Фельдман, що зіграла його роль у фільмі Кшиштофа Краузе. Члени Українського молодіжного клубу в БУЛ під Національним прапором України.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка