lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Про Український дитячий культурно-освітній центр

Бібліотека української літератури.Цей заклад культури і освіти для дітей московських українців створений і почав працювати при Бібліотеці української літератури

13 вересня 2009 року розпочав свою роботу Український дитячий культурно-освітній центр при Бібліотеці української літератури в Москві.

Навчальним планом освітнього центру передбачається (в залежності від віку та особистих уподобань дитини) вивчення української мови та літератури, історії України, українознавства, працюють гуртки української пісні й танцю, театрального мистецтва.

Річним планом дитячого центру передбачені зустрічі з відомими українськими та російськими діячами культури, екскурсії, сімейні вечори, святкові ранки, участь у всеросійських та міжнародних конкурсах, фестивалях, проведення тематичних виховних годин, відкритих уроків, бінарних уроків з історії України та української літератури. У подальшому планується збільшення кількості навчальних дисциплін (за бажанням).

Навчальні предмети викладають: українська мова та література, історія України – кандидат історичних наук Людмила Михайлівна Мельник, музика – Майборода Світлана Борисівна, хореографія – Петрова Ольга Іванівна, театральне мистецтво – Оксана Анатоліївна Красовітова.

Центр працює щонеділі з 12.00 до 15.00. Адреса: м. Москва, вул. Трифонівська, 61, станція метро «Ризька», вхід з вул. Гіляровського. Запис до школи та довідки за телефонами: 8- 903-542-37-22; 8-926-768-65-26.

Богдан БЕЗПАЛЬКО.

infЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відкриття Українського дитячого культурно-освітнього центруна Трифоновській, 61

...Учітесь, читайте

І чужому научайтесь,

Й свого не цурайтесь.”

Т.Г. Шевченко

Урочисте відкриття Українського дитячого культурно-освітнього центру при Бібліотеці української літератури в Москві відбулося у минулу неділю 13 вересня 2009 року. Як керівник дитячого центру, я привітала присутніх – гостей, учителів, батьків і учнів з початком нового навчального року, висловила щиру подяку керівництву Бібліотеки української літератури та особисто директору Наталії Григорівні Шаріній за надану допомогу в організації Українського дитячого культурно-освітнього центру, розповіла про розклад та режим занять.

Зі словами привітання до присутніх звернувся голова Товариства української культури “Славутич”, доктор медичних наук, академік академії РАПН Василь Федорович Антонів, заслужений діяч мистецтв України Юрій Миколайович Василенко, від імені батьків виступила голова батьківського комітету Світлана Теодозівна Бацевич.

Виступаючі побажали присутнім міцного здоров’я і успіхів в опануванні українознавства, історії України, української мови та літератури, цікавих занять в музичному та театральному гуртках.

Заступник директора Бібліотеки з питань зв’язків з громадськістю Богдан Анатолійович Безпалько від імені дирекції Бібліотеки привітав учнів і батьків з новим навчальним роком, запевнив присутніх щодо всебічної підтримки Бібліотекою усіх починань Освітнього центру, провів з батьками та учнями оглядову екскурсію по залах та приміщеннях, познайомив з бібліотечними фондами.

Цього ж дня розпочала роботу театральна студія Освітнього центру, керівник - Оксана Красовітова. Учасники студії з великим захопленням брали участь у тренінгах, вікторинах, сценічних етюдах.

Свято закінчилось незвичайно. Всім присутнім було надано можливість записатись до бібліотеки й вперше стати її читачами.

Діти з цікавістю переглядали книжки, відеокасети з казками, виступами рок-груп, прослуховували диски з творами українських письменників та мали можливість взяти їх у тимчасове користування.

Людмила МЕЛЬНИК.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Знайомство дітей з Бібліотекою української літератури.

Молоді батьки-українці Москви привели сюди своїх дітей.

Перед початком навчального року в Українському дитячому центрі при БУЛ.

Присутніх вітає голова Товариства «Славутич» Василь Антонів.

Виступає Людмила Мельник.

Перший урок для дітей і батьків.

На світлинах: Бібліотека української літератури. Знайомство дітей з Бібліотекою української літератури. Молоді батьки-українці Москви привели сюди своїх дітей. Перед початком навчального року в Українському дитячому центрі при БУЛ. Присутніх вітає голова Товариства «Славутич» Василь Антонів. Виступає Людмила Мельник. Перший урок для дітей і батьків.


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка