lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Про першу українську службу в Самарі

Координатор греко-католиків Півдня Росії о. Олександр СамойловВікарій Самарського костьолу о. Олександр Самолов на свято Різдва Христового проведе Божественну літургію на українській мові

Вікарій парафії Самарського храму в ім'я Пресвятого Серця Ісуса отець Олександр Самойлов повідомив в редакцію сайту “Кобза-Українці Росії”, що у наступну неділю на світле свято Різдва Христового він вперше відслужить для самарських українців Божественну літургію на українській мові. Як для вірних Української греко-католицької церкви, так і для українських православних. Служба відбудеться 7 січня 2006 року о 15-й годині за місцевим часом в церкві Святого Серця Ісусу за адресою Самара, 10, вул. Фрунзе, 57. Телефони для довідок: 333-11-90, с. т. + 7 - 927-294-5516. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Нещодавно ми повідомляли, що отець Олександр був призначений координатором - відповідальним за всі греко-католицькі спільноти східного обряду традиції української і російської, на всій території Півдня Росії. За допомогою сайту він звернувся з любов'ю в Христі Ісусі до вірних УГКЦ та вірних візантійської традиції Російської ГКЦ з пропозицією відвідати його і зустрітись, бо це важливо з огляду на планування його поїздок по всій території Півдня Росії - від Уралу до Кавказу.

До речі, в редакцію вже телефонував із села Красний Яр Самарської області молодий український підприємець пан Роман Остапів. Він подякував за це повідомлення, за допомогою якого вже зумів зконтактуватись з отцем Олександром. І додав, що в цю неділю обов’язково приїде на першу українську Божу службу в Самарі з дружиною, дитиною і родиною свого друга, теж самарського греко-католика.

Отець Олександр Самойлов вже побував в столиці Республіки Башкортостан місті Уфі на Першому Міжнародному дитячо-юнацькому святі української культури “Червона калина”, зустрівся там з вірними УГКЦ і переговорив з керівниками українського громадського руху про відродження української церкви в регіоні. Він благословив їх благородні починання. “Нехай Господь благословляє кожні Ваші благі починання, а Матір Божа нехай завжди опікується!”, побажав він лідерам українців Башкортостану панам Василю Бабенко і Володимиру Дорошенку.

Роман Остапів з дитиною

Отець Олександр на зустрічі з першими самарськими греко-католиками - 18.11.06

На світлинах:  Координатор греко-католиків Півдня Росії о. Олександр Самойлов. Отець Олександр з першими вірними УГКЦ Дмитром Шиловим та Йосипом Коберським , що звернулися до нього в Самарі. Роман Остапів з дитиною.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка