lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Різдво, Різдво, в печі вогонь не гасне...

Настоятель храму отець Іван з дітьми місцевих українцівЯк зустрічали зимові свята українці-католики Візантійського обряду з парафії Святого Миколая у місті Нижнєвартовську

Греко-католицький Храм Святого Миколи у місті Нижнєвартовську Ханти-Мансийського автономного округу (Югра) знаходиться в приватному будинку за адресою вулиця Першотравнева, 83. Настоятелем в ньому служить випускник Дрогобицької семінарії протоієрей отець Іоан Лега, секретар ординаріату католиків Візантійського обряду в Російській Федерації.

Цей Божий храм для українських греко-католиків Нижнєвартовська і окремних селищ став справжнім духовним центром, діючим осередком української культури. Тут проходять не тільки служби Божі, але і відзначаються традиційні святкові дні українського народу. Перш за все ті, що зв’язані з церковними святами.

В ці зимові місяці особливо урочисто були відзначені День Святого Миколая і Різдво Христове. Вірні греко-католицької церкви відмітили ці свята невеличкими виставами в Храмі Святого Миколи. За участю протоієрея отця Івана Леги пройшли традиційні Дні української культури в селищі Олександрівське.

Василь АНДРІЄВСЬКИЙ.

Храм Святого Миколая в Нижнєвартовську

Божа служба на Храмовий празник - День Святого Миколая

Літургія Божа на Різдво Христове

Різдвяна вистава в Храмі Святого Миколая

Українські хлопчики на шляху до віфлеємської зірки

Україночка з Нижнєвартовська

Жіноче українське тріо співає в храмі Святого Миколая

Дні української культури в Олександрівську - всі співаки в  вишиванках

На світлинах: Настоятель храму отець Іван Лега з дітьми місцевих українців. Храм Святого Миколая в Нижнєвартовську. Божа служба на Храмовий празник - День Святого Миколая, 19 грудня. Літургія Божа на Різдво Христове. Різдвяна вистава в Храмі Святого Миколая. Українські хлопчики на шляху до віфлеємської зірки. Україночка з Нижнєвартовська. Жіноче українське тріо співає в храмі Святого Миколая. Дні української культури в Олександрівську - всі співаки в  вишиванках.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка