lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Хай 2006 рік принесе всім вам доброго здоров’я, благополуччя і щастя.

Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю народи України та Росії, всіх українців, що мешкають у Російській Федерації та інших країнах світу з Новим Роком та Різдвом Христовим! Хай 2006 рік принесе всім вам доброго здоров’я, благополуччя і щастя.

Коли промовляєш слова побажань, мимоволі замислюєшся над тим, наскільки вони підкріплені реальною надією на краще майбутнє. Чимало залежить від влади, але більш за все благополуччя кожної родини залежить від економічної базової основи, від економічної доцільності.

Минув лише один рік, який певною мірою змінив історію України. Багато це чи мало? Для історії мало. Але, дивлячись на ті події та зміни, які відбулися в країні, – багато. Бо за цей час Україна пройшла дуже складний, відповідальний і доленосний виток розвитку. Цей рік став для неї значущою подією нового століття.

Під час своїх численних ділових поїздок в Україну, зустрічей з керівниками держави, колегами, друзями часто обговорювалось питання: яким є підсумок 2005-го року, що вдалося зробити для країни, для народу? Важливо відзначити головне: українська економіка впевнено набирає висоту, а разом з нею набирає обертів і країна. Все це робиться на благо людини, з метою зробити життя кожного громадянина щасливим и заможним.

Хочу відзначити динамічний розвиток торговельно-економічних відносин Росії та України, що значною мірою стало можливим завдяки активізації контактів президентів, глав урядів України та Росії, а також представників ділових кіл.

Усім українцям Росії дорога їхня Батьківщина. Ми пишаємося її успіхами, активним прагненням зміцнювати демократичні основи. Ми високо цінуємо зусилля президентів України та Росії, спрямовані на поглиблення дружби і співробітництва між нашими країнами. Ми також хочемо зробити Україну процвітаючою і багатою.

Дорогі друзі! Напередодні Нового Року прийнято не тільки підводити підсумки свого пройденого шляху, але й звіряти пульс всієї країни, давати відповіді на актуальні питання сучасності, окреслювати перспективи завтрашнього дня.

Я особисто буду працювати на благо наших двох народів, і це буде мій скромний внесок у зміцнення дружби України та Росії.

Ще раз вітаю усіх з Новим 2006 роком! Щастя Вам і успіхів! Будьте щедрими на добро і любов. Ростіть здорових дітей, які б любили свою Україну. Пишайтеся своєю країною, її дивовижною та прекрасною історією. Миру та процвітання всім!

Василь ДУМА,

член Ради Федерації Федеральних зборів РФ,

голова Ради Об’єднання українців Росії та Ради

Федеральної національно-культурної автономії українців Росії.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка