lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 "Щоб слово полум'ям горіло"

З виставки Творчість Т.Г. Шевченко в малюнках Нижегородських дітейПро творчу зустріч в обласній дитячій бібліотеці Нижнього Новгороду, присвячену Великому Кобзарю

В обласній дитячій бібліотеці Нижнього Новгороду 15 квітня 2007 р. відбулася творча зустріч "Щоб слово полум'ям горіло", присвячена Тарасу Григоровичу Шевченку.

Зустріч підготували Нижегородське товариство української культури "Джерело", колектив обласної дитячої бібліотеки та Центр додаткової освіти дітей "Молодість".

Гості бібліотеки познайомились з біографію та творчім шляхом "поета, гравера, живописця…", його перебуванням в Нижньому. На книжній виставці були представлені цінні книги з фондів центральної бібліотеки.

Дорослі і діти змогли полюбуватись на малюнки дітей, в яких вони відобразили героїв творів Кобзаря. Виставка носила назву: "Творчість Т.Г. Шевченко в малюнках Нижегородських дітей".

Діти читали вірші та уривки з поем на рідній мові поета і в перекладі на російську, співали і грали на музичних інструментах.

І, як завжди, приніс задоволення слухачам виступ вокального народного ансамбля "Калинове гроно" під керівництвом Любові Волдиревій. Лірично, мелодійно звучали пісні на слова Тараса Шевченко. Весело і забористо виконувались українські народні пісні.

Нагородою організаторам та учасникам цього свята стали щирі слова подяки гостей. Оператори присутніх телекомпаній знімали цю подію в повному обсязі.

На світлині: З виставки "Творчість Т.Г. Шевченко в малюнках Нижегородських дітей". 

Олександр КРИНИЦЬКИЙ,

Фото Галини КРИНИЦЬКОЇ.

http://www.zlagoda.ru/article.php?id=425

14.04.07

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка