lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Дворові традиції в Нижньому Новгороді

Нижній Новгород, Кремль. Нижегородський український вокальний народний ансамбль «Калинове гроно» виступав на святах дворів

Проведення свята двору в мікрорайонах Радянського району міста Нижній Новгород стало традицією. В ці теплі сонячні дні вересня заступник голови адміністрації Радянського району Володимир Новожилов, начальник відділу адміністрації Олексій Московкин, голови рад територіальних громадських самоуправ (ТГС) Валентина Кардакова та Анатолій Глотов зробили ці свята цікавими і барвистими. Підводились підсумки конкурсів: «На кращий двір, газон, балкон». Нагороджувались переможці конкурсів, величались юбіляри і ветерани, відзначались народження малюків, а також всі активні учасники громадських заходів мікрорайону. Виставка мистецьких виробів мешканців мікрорайону, дарів осені радували очі і душі людей.

На святі В ТГС «Новопокровське» мешканці з благодійною мето зібрали 2 тони овощів і фруктів, цукерки та іграшки и передали в дитячий дім №6 на вулиці Маяковського в Нижньому Новгороді.

На святкових заходах в ТГС «Новопокровське» і ТГС «Нартова» виступав Нижегородський вокальний народний ансамбль української пісні «Калинове гроно» (худ. керівник Любов Волдирева).

Олександр КРИНИЦЬКИЙ.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Панорама міста.

Радянський район.

Дворове свято біля пам'ятника нижеродцям-фронтовикам.

Організатори свята підводять підсумки конкурсів в ТГС «Новопокровське».

Виступає Нижегородський вокальний народний ансамбль української пісні «Калинове гроно»

Наші вдячні глядачі і слухачі - літні нижегородці.

Прийшли на свято і старі, і малі.

Сцена для ансамблю на асфальті в ТГС «Нартова» під вікнами будинку в провулку Світлогорській.

На світлинах: Нижній Новгород, Кремль. Панорама міста. Радянський район. Дворове свято біля пам'ятника нижеродцям-фронтовикам. Організатори свята підводять підсумки конкурсів в ТГС «Новопокровське». Виступає Нижегородський вокальний народний ансамбль української пісні «Калинове гроно». Наші вдячні глядачі і слухачі - літні нижегородці. Прийшли на свято і старі, і малі. Сцена для ансамблю на асфальті в ТГС «Нартова» під вікнами будинку в провулку Світлогорській.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка