lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 МІОК переносить захід, присвячений Тарасові Шевченку

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків із діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» переносить захід «Шевченко та Казахстан»

Друзі! У зв’язку із широкомасштабною військовою агресією РФ проти України Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) переносить захід «Шевченко та Казахстан». Але ми всі, українці в Україні та світі, обов’язково зустрінемося з цієї нагоди після Перемоги над ворогом, а отже – зовсім незабаром.

Мобілізуймося до боротьби за визволення України! Пам’ятаймо, у цій святій справі як ніколи актуальними є настанови Тараса Шевченка:

«Борітеся – поборете!

Вам Бог помагає!

За вас Правда, за вас Слава

І Воля Святая!»

Сьогодні Шевченко бореться разом із нами!

Водночас, закликаємо українців східної діаспори вимагати від урядів держав пострадянського простору не вступати у війну на боці московського агресора, а натомість – підтримати Україну.

Нагадаємо, попередньо подія мала відбутися на платформі Zoom 4 березня в межах проєкту «Східний світ діаспори: спільномова».

До перемоги!

Слава Україні!

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка»

На світлині:

Сьогодні Кобзар надихає українців на боротьбу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка