lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Гоголь та Чехов «зустрілись» на Арбаті

Відомий літературознавець Оксентій Онопенко. Про проект “Микола Гоголь” та літературно-мистецький вечір “А.П. Чехов і Україна” в Культурному центрі України в Москві

У Культурному центрі України в Москві пройшов літературно-мистецький вечір “А.П. Чехов і Україна”, у якому взяли участь кінорежисер Віра Федорченко та заслужений діяч мистецтв Російської Федерації, мистецтвознавець, письменник Юрій Бичков.

Присутні мали нагоду переглянути документальний фільм "Доктор Чехов” Віри Федорченко та фільм Лариси Линник про музей Антона Чехова на Сумщині.

http://ukrcentre.ucoz.ua/news/2009-02-05-54

На Арбаті, 9 відбулася також зустріч із літературознавцем Іриною Монаховою на тему "Сучасне гоголезнавство (нові публікації про Миколу Гоголя)". Її провела завідувач Інформаційно-довідковою бібліотекою Культурного центру України в Москві Людмила Гільманова.

http://ukrcentre.ucoz.ua/news/2009-02-06-55

Віра Федорченко та Юрій Бичков

Людмила Гільманова та Ірина Монахова.

Представники сучасного гоголезнавства в столиці Росії.

На світлинах: Відомий літературознавець Оксентій Онопенко. Віра Федорченко та Юрій Бичков. Людмила Гільманова та Ірина Монахова. Представники сучасного гоголезнавства в столиці Росії.

Юрій БЕЗКРОВНИЙ.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка