lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Засідання ради Товариства української культури «Славутич»
Олег Олійник

У Національному культурному центрі України в Москві відбулося засідання ради Товариства української культури «Славутич»

На засіданні було підбито підсумки роботи Товариства у 2015 році та визначено основні завдання та напрямки діяльності на 2016 рік.

У ході розмови зазначалося, що роботу Товариства у 2015 році було завершено 8 грудня обговоренням теми «З чим ви пов’язуєте свої надії: з наукою чи з Біблією?». Ґрунтовну лекцію на цю тему підготував та виголосив член Товариства, кандидат технічних наук, доцент Московського державного університету шляхів сполучення Олег Олійник.

Спираючись на глибокі знання біблійного тексту та власний життєвий досвід, Олег Анатольович переконливо довів, що надії слід покладати на Біблію, а не науку. Прозвучали запитання про сенс життя, його тривалість тощо, відповіді на них доповідач підкріпив відповідними цитатами з Біблії.

Біблійну тему буде продовжено. Олег Анатольович готує наступну лекцію на тему «Біблія і християнство», на яку запрошуються всі бажаючі 12 січня 2016 року.

Джерело:

http://ukrcentr.ru/bez-rubriki/zasidannya-radi-tovaristva-ukra%D1%97nsko%D1%97-kulturi-slavutich/

 

На світлинах: Олег Олійник. Під час засідання. Найстаріша Біблія, датована, імовірно, першим століттям нашої ери.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка