lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 В українській недільній школі на Арбаті у розпалі новий навчальний рік
Маленька учениця недільної школи

Українська недільна школа ім. Павла Поповича, що діє в Національному культурному центрі України в Москві, гостинно відчинила двері для учнів та їхніх батьків

Перший день у новому 2017-2018 навчальному році розпочався 1 жовтня ц.р. заняттями з української мови, а також музики та співів.

Вчителька української мови та літератури Тетяна Мунтян навчала малят вітатися, рахувати і називати кольори. Перший урок для старшої групи був присвячений історії, мові, культурі та видатним особистостям України. За кожне вирішене завдання учні отримували елемент пазла, з яких потім всі разом склали карту України.

На уроці музики разом з учителькою Ольгою Бурулою малята співали пісень “Лисичка” та “Ходить гарбуз по городу”, а доросла група розпочала роботу над піснею про українську мову.

Також цього року діти разом із заслуженим художником Росії Віктором Дем’янчуком продовжать займатися образотворчим мистецтвом та готуватимуть святкові виставки. Новим предметом у програмі навчання стане історія культури України, яку викладатиме кандидат історичних наук, керівник Центру українських досліджень Інституту Європи Російської Академії наук, головний редактор журналу “Сучасна Європа” Віктор Мироненко.

У перший день занять діти отримали від дорослих яскраві подарунки, які підготували їм представники батьківського комітету – солодощі та яскраві веселі кульки.

Після занять учні разом із батьками відвідали могилу Павла Поповича – першого українця-космонавта і давнього друга Центру.

Українська недільна школа при НКЦУ бере свій початок з 2005 року. За цей час її учні неодноразово ставали переможцями різноманітних міжнародних пісенних та мовних конкурсів.

Протягом навчального року учні школи разом із батьками відвідують численні екскурсії пам’ятними місцями, пов’язаними з українською культурою, беруть участь у мистецьких проектах і просвітницьких акціях. Новий навчальний рік обіцяє бути не менш цікавим та насиченим за попередні.

Заняття тут відбуваються щосуботи для дітей 3-17 років з української мови, музики, співів та образотворчого мистецтва. Уроки безкоштовні. Організатори школи запрошують всіх  бажаючих долучатись до занять у будь-який час.

Наш кор.


На світлинах: Маленька учениця недільної школи. Вчителька української мови та літератури Тетяна Мунтян веде урок з молодшою групою. Заняття з музики проводить викладач Ольга Бурула. Тетяна Мунтян на заняттях зі старшою групою. Спільне заняття з дітьми та їх батьками. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка