lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 У Москві відсвяткували День Незалежності України
Тарас Шевченко, український Пророк

Під час виконання гімну України на території українського посольства у Москві урочисто підняли жовто-блакитний прапор

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, вранці українські дипломати провели святкове зібрання. У своїх виступах дипломати відзначили ключовий внесок українських військовослужбовців у боротьбу за незалежність України та вшанували пам'ять загиблих у боях з агресором на Донбасі хвилиною мовчання.

Потім представники українського дипломатичного корпусу та члени родин, більшість з яких були вдягнуті у вишиванки, поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку у Москві біля готелю "Україна".

Як повідомили у Раді "Українців Москви", на зустрічі звучали поздоровлення від президента України Петра Порошенка, вітальні слова від Посольства України, відбувся концерт.

Своєю чергою у вітанні української громади Москви наголошується: "Україна довго виборювала цей День і продовжує захищати своє історичне право бути вільним народом. Пророчі слова "Борітеся! Поборете!" будуть реально втілені в буття України. Ми завжди будемо з Україною, і Україна буде з нами!"
Джерело: 
http://www.unian.ua/society/1114800-u-moskvi-svyatkuyut-den-nezalejnosti-ukrajini.html

http://russia.mfa.gov.ua/ua/press-center/news/39321-deny-nezalezhnosti-ukrajini

Додаткова інформація:

http://russia.mfa.gov.ua/ua/press-center/news/39321-deny-nezalezhnosti-ukrajinihttp://www.svoboda.org/content/article/27205907.html

 

На світлинах:Тарас Шевченко, український Пророк. День Незалежності України у Москві. У День Незалежності України в Росії. Наша незалежність. Шевченко в РФ. Парад. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка