lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Поздоровляємо Віктора Казбана з днем народження!
Віктор Казбан

Вітаємо дорогого ветерана і друга Кобзи!

Дорогий пане Вікторе!

Ви відомий в Україні громадський діяч і патріот. Все Ваше життя було присвячено одній справі – боротьбі за Незалежну демократичну Україну, за плекання національних сил і національного добра. Даєшся диву скільки за Вашими плечима роботи, який шлях пройдено! І дисидентство 70-х в колі Миколи Данька і Анатолія Сая, і Пробудження 80-х в рядах «Просвіти», і Незалежність 90-х, і «Україна без Кучми» на барикадах, і два Майдани з автобусами патріотів на Київ і фактичним підпільним станом в часи падіння Януковича. Всі ці епохи Ви плекали і несли на своїх плечах, тому що у Вас світле серце патріота і громадянина, а в ньому заповіти Тараса Шевченка, Лесі Українки і Василя Стуса.

В цей день 16 травня редакція «Кобзи» бажає Вам міцного здоров’я, натхнення у роботі, нових перемог в ім’я нашого народу, а також міцної дружби з такими провідними сумчанами, імена яких Ви добре знаєте, і імена яких знає Україна за їх добрі діла. В Сумах завжди була потужна національна інтелігенція, панувала особлива атмосфера художнього духу і любові до України. Хіба не в цьому храмі духу і свободи, на нашій благословенній Слобожанщині, і з’являються нові сили і натхнення у роботі та у борні? Саме так! Від нашої землі, від самого Бога, від нашого Тараса!!!

Слава Україні!

Редакція «Кобзи»


На світлинах: Віктор Казбан. Віктор Казбан на Майдані-2014.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка