lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Поздоровлення Віктору Гіржову із Днем народження
Віктор Гіржов, депутат, журналіст, патріот, член редакції КОБЗИ

Справа «Кобзи» у надійних руках професіонала і патріота!

Редакція щиро вітає нашого колегу Віктора Гіржова із днем народження!

Українці Москви добре знають пана Віктора, як багаторічного лідера українського руху, який і понині зберігає свою посаду. Читачі добре пригадують його колишній сайт «РОСУКРІНФО», який інформував чисельну аудиторію про події в українських громадах у регіонах Росії. Слухачі добре знають пана Віктора як частого гостя Радіо Свобода. А теле-глядачі пам’ятають його виступи у ток-шоу на центральних каналах телебачення, де він пломінно захищав українську позицію. Більш медійної персони серед українців Росії просто немає!

В цьому році Віктор Гіржов приєднався до редакції «Кобзи». Результати стали помітні відразу. Рейтинг «Кобзи» за кілька місяців піднявся із 100 читачів на день до 250, і продовжує невпинно зростати далі. До нас повернулися кореспонденти із Петербургу та Комі. Наше недавнє відкрите звернення до Президента Путіна на «Кобзі» прочитали коло шести тисяч читачів! Згадаємо й чудові репортажі пана Віктора зі святкувань СКУ у Львові, а також біографію дисидента Дар’ї Полюдової, яка щойно з’явилася у Вікіпедії. І все вищезгадане виконано лише за пів-року роботи!  Це свідчить про те, що справа «Кобзи» у надійних руках професіонала і патріота! Ми гордимося нашим колегою!

Викликає подив, що за час перебування в Редакції, пан Віктор устиг перемогти на виборах місцевих громад і став депутатом районного рівня! Така активність просто вражає!

Дорогий пане Вікторе, у цей святковий день ми бажаємо Вам, від імені численної української аудиторії, щастя, здоров’я, творчих успіхів, нових цікавих матеріалів, які б просунули тему українців Росії у світ! Колись Вас Путін не пустив до Росії, а Ви у відповідь, туди більше не повертайтеся! Залишайтеся з Ненькою, у родинному колі нашої Нації, з депутатським мандатом, у дружній громаді нашої «Кобзи».

Геть від Москви!

Слава Україні!

Редакція «Кобза – українці Росії»

На світлині: Віктор Гіржов, депутат, журналіст, патріот, член редакції КОБЗИ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка