lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Творчість Тараса Шевченка у дитячих малюнках

Закордонне українство запрошують до участі в проекті до дня народження Кобзаря

У рамках відзначення Шевченківських днів, Посольством України в Швеції, започатковується комунікаційний проект «Творчість Тараса Шевченка у дитячих малюнках» - дитячі ілюстрації до літературної спадщини Кобзаря. Учасниками проекту можуть бути учні суботніх/недільних шкіл, що функціонують при громадських організаціях закордонних українців, а також учні українських класів загальноосвітніх закладів держави перебування, які проживають за межами України.

«Метою проекту, - повідомляє Посольство, -  є популяризація творчої спадщини Т.Шевченка, виховання у молоді почуття національної гідності, збереження культурної та літературної спадщини України, висвітлення дитячих уявлень про творчість видатного українського діяча Тараса Шевченка.

Учасникам надається можливість реалізувати власні творчі здібності і таланти, проілюструвавши улюблені твори Кобзаря, відобразити події з його життя, його мрії про майбутнє, а також сучасну Україну.

Проект буде зосереджений на дитячих малюнках, присвячених творчості Тараса Шевченка, які пропонується розмістити на facebook-сторінці Посольства України у Королівстві Швеція.

Вітається також нешаблонність інтерпретації та оригінальність авторської візії творчості Тараса Шевченка. Малюнки подаються у довільній графічній/живописній формі, виконані олівцями, фарбами, крейдою, фломастером тощо.

Художні роботи подаються на адресу Посольства до 6 березня на аркуші паперу формату А4 (21 на 29 см), без рамки, цифрова версія фотографії малюнку (JPG) або скан-копія малюнка (вимога до скан-копії – розмір А4, 300 dpi, кольорова).

Оригінали малюнків можна надіслати поштою за адресою:  Stjarnvagen, 2a 18150 Lidingo. Фото або скани  малюнків електронною поштою на  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Оригінали робіт не повертатимуться. За бажання і можливості їх можна буде  забрати у Посольстві.

Олександр Гвоздик

Джерело: Embassy of Ukraine in Sweden / Посольство України в Швеції

На світлині: Фрагмент дитячого малюнка до вірша Т.Шевченка «Думи мої, думи…»

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка