lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Приєднайся до акції #StandWithUkraine на підтримку України!

Конґрес українців Канади  (UCC National) запросив всіх канадців приєднатися до кампанії #StandWithUkraine (#Підтримай Україну) та показати свою підтримку права українського народу жити вільно та в мирі на своїй власній землі.

На неділю, 6 лютого 2022 року, UCC National оприлюднює загальноканадський заклик до дій, щоб продовжити кампанію «#Підтримай Україну». «Ми хочемо перетворити Канаду в синьо-жовтий від узбережжя до узбережжя і показати Канаді, наскільки сильна підтримка України!» - йдеться у повідомленні  Конґресу.

Акція передбачає, що окремі люди та сім’ї  мають сфотографуватися з синьо-жовтими прапорами  та наповнити цими світлинами та постами соціальні мережі в Інтернеті.

Також 6 лютого, о другій годині, біля Генерального консульства Російської Федерації в Торонто та Посольства РФ  в Оттаві синхронно відбудуться мітинги протесту проти антиукраїнської політики Росії та можливого вторгнення її військ в Україну. Протестну акцію проаодить проводить Конґрес Українців Канади (КУК).  Прохання приносити українські прапори, ви також можете роздрукувати постери за лінком https://www.ucc.ca/stand-with-ukraine/

Кореспондент «Кобзи» буде присутнім на мітингу в Оттаві.  «Кобза» подасть репортаж про цю подію.

«Кобза – українці Росії»

Джерело: https://www.ucc.ca/stand-with-ukraine/

На світлині: Постер акції «Підтримай Україну!» в Торонто

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка