lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 В Оттаві пройшла найбільша демонстрація протесту за останні п’ять років

Пять тисяч мешканців канадської столиці протестували проти російської агресії

У неділю, 27 люттого, в Оттаві пройшла демонстрація протесту проти війни в Україні, організована КУК-Оттава. У ній взяла участь рекордна кількість протестантів ― 5 тисяч осіб.

Демонстрація розпочалася о другій годині дня біля Посольства Росії на вулиці Шарлотта. Вже на початку стало зрозуміло, що площа перед Посольством не зможе вмістити всіх учасників. На мітингу виступили кілька членів Парламенту, представники громадськості та студентства.

Учасники акції скандували «Захистимо Україну», «Ні – війні!», «Путін *уйло!», «Російский корабель, пливи ...», «Україна понад усе!». Мітинг на вулиці Шарлотта тривав близько 40 хвилин. На території Посольства не було помітно жодних рухів. Поліція перекрила транспорт на прилеглих вулицях.

Після Посольства демонстранти дружно рушили вулицею Лур’є до мерії столиці. Колона, що займала в ширину всю вулицю, розтягнулася майже на 200 метрів і просто вражала своїм розміром, прапорами та настроєм. Старожили кажуть, що це була найбільша демонстрація в столиці за останні п’ять років.

На площі перед мерією продовжився мітинг, що тривав понад годину. Тут були виступи, лунала музика, люди мали змогу поспілкуватися. Серед гасел були: «Надайте Україні зброю для захисту!», «Ліліпута ― на нари!», «Путін убивця!», «Обновите Вову в Мавзолее!». Кореспондент «Кобзи» приніс плакат «Путін. Гаага». Були помітні прапори: Польщі, Латвії, Литви, Молдови. І,  звичайно ж, Канади.

У Торонто в той же час відбувся український мітинг протесту, в якому, за чутками, взяло участь до 30-ти тисяч протестантів. Тому не дивно, що у понеділок російський рубль був вже по 113 за долар, а акції Сбєра здешевіли на 75%. Все російське у світі поступово бойкотується, і злидніє від ганьби за вбивства невинних українців російськими окупантами.

Слава Україні!

Наш. кор.

Оттава

На світлинах:

  1. Актуальні гасла на мітингу в Оттаві.
  2. Мітинг біля Посольства на вулиці Шарлотта.
  3. Мітинг на вулиці Шарлотта (інший ракурс).
  4. В Посольстві нікого не було в день демонстрації. «Всі пішли на фронт».
  5. На площі перед мерією. Вулиця Лур'є.
  6. Польські прапори.
  7. Найдотепніше гасло дня: «Обновите Вову в Мавзолее!».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка