lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Проект „Молодіжні новини", Випуск-№10, 8 квітня 2003 року (укр.)

Освітня програма Європейського Союзу "Молодь"

Програма «Молодь» була створена весною 2000 року і буде продовжуватися до кінця 2006 року. Це неформальна освітня програма Європейського Союзу для молоді 15-25 років. Програма «Молодь» підтримує такі форми активності молодих людей як обмін молоді і волонтерську роботу. З 9 по 13 квітня в Любліні (Польща) відбудеться перша акція - Семінар для Нав'язування Контактів, у якій візьмуть участь представники України. Програма «Молодь» працює в 30 європейських країнах - в 15 країнах-членах ЄС, в 12 країнах-кандидатах в ЄС і в 3 країнах-учасницях Європейської Асоціації Вільної Торгівлі. Також програма підтримує співробітництво з країнами-членами СНД, серед яких Україна.

Програма складається з п'яти "акцій": Обмін Молоді (міжнародні проекти для молоді людей 15-25 років), Європейська Волонтерська Служба (робота волонтерів 18-25 років закордоном), Молодіжна Ініціатива (локальні проекти для місцевих спільнот), Спільні акції (співробітництво з програмами Leonardo та Socrates), Програмна підтримка (створення сітки, тренінги, контактні зустрічі, інформація і т.п. для молодіжних лідерів). У першій акції беруть участь молодіжні лідери, які працюють з групам, молодь, що працює в області культури, спорту або в соціальній сфері, яка зацікавлена у контактах з колегами інших країн, хто має ідеї для міжнародного співробітництва і т.д. Серед країн-учасниць семінару - Швеція, Данія, Фінляндія, Польща, Словакія, Латвія, Росія, Білорусія, Україна. Більше про програму "Молодь" та про умови участі в ній на веб-сайті Європейської Комісії - http://europa.eu.int/comm/education/youth.html та сайті www.youth.org.pl

Сайт www.ukrop.com

Молодіжний табір "Карпатська Січ - 2003.

Закарпатський обласний молодіжний табір "Карпатська Січ-2003" відбудеться 1-4 травня на вершині г.Апецька Тячівського р-ну Закарпатської області, поблизу смт.Дубове. Мета табору - фізичний та політичний вишкіл, патріотичне виховання студентів, учнів, молоді загалом. До участі запрошуються члени Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК), Фундації Регіональних Ініціатив (ФРІ), Молодого Руху, Української Студентської Спілки, Молодого Народного Руху, НСОУ "Пласт", симпатики коаліції молоді "Наша Україна".

Участь у таборі безкоштовна - у т.ч. транспортування з міст Ужгород, Мукачево, Хуст, Тячів. Запланована кількість учасників - 155 чол. З питань реєстрації на табір звертатися за такими адресами:

fri@ua.fm, benchac@ua.fm, або ж до офісу - пл.Ш.Петефі, 47/5, т.8(03122) 33-567.

""

5-річчя непосидючого Зоряного Вітерця.

Старий король Вітер запрошує з усіх куточків світу музикантів, танцівників, акторів, поетів, художників ( звісно ж вас), щоб відсвяткувати 5-річчя свого єдиного сина - непосидючого Зоряного Вітерця.

30 травня-2 червня усі вітри прямуватимуть до міста Рівного!!! Мандрівники, попутного вам Зоряного Вітру! Будуть танці, співи, музика, видовища, затишні кав'ярні і справжній бал!

Ви можете спробувати свої сили у таких номінаціях:

- Поезія та проза;

- Авторська пісня та співана поезія;

- Народна пісня;

- Сучасна пісня;

- Класична музика;

- Театральні мініатюри;

- Образотворче мистецтво ( живопис, фото, графіка, скульптура.... все прекрасне, на що здатні ваші руки);

- Пластове відео.

Можливо Ви наділені талантами, які не можуть бути включені в якусь конкретну номінацію - чекаємо пропозицій.

Чекаємо ваших оголошень, які ви можете надіслати до 1 травня 2003 року гінцями, голубиною поштою та й, зрештою, за допомогою вітру на адресу: Пласт, Фестиваль "Зоряний вітер", Народний Дім, Вул. Симона Петлюри 1, Рівне, 33028.

Оголошення

В розвиток "Державної програми переходу Збройних Сил України до комплектування військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом", яка затверджена Указом Президента України від 17.04.2002 року №348/2002, в Ужгородському ОМВК проводять набір на військову службу у військові частини м.Ужгорода та Ужгородського району:

- військовозобов'язаних чоловіків, які відслужили строкову службу та жінок, які не мають жінок дошкільного віку, придатних за станом здоров'я до військової служби, з відповідною спеціальною підготовкою віком від 19 до 30 років;

- грошове забезпечення, передбачено для військовослужбовців за контрактом пристойне - від 350 грн до 425 гривень.

Всіх бажаючих просимо звертатися за адресою - Закарпатська область, м.Ужгород, пл.Ш.Петефі, 24, тел. 8 (03122) 3-40-22, 3-52-38

Ужгородський міський військовий комісар

Закарпатські курси лідера

Традиційні щорічні Закарпатській Курси Лідера відбудуться 12-13 квітня на базі "Латориця" що в м.Мукачево. Лідерські курси - це унікальна можливість вдосконалити себе та загалом здобути іншу необхідну для успішної діяльності в неурядовому секторі інформацію.

Проводять курси - МО "Наше Покоління". Участь у курсах безкоштовна. Основна вимога - пряма причетність до молодіжних НУО.

Для участі у курсах необхідно заповнити анкету-заявку.

Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ), tel./fax. +38(03122) 33-567

Головний офіс - пл. Ш.Петефі, 47, М. Ужгород.

Для листів - 88018, м.Ужгород, вул. Л.Толстого, 46/5

mzreformy@yahoo.com, befree@ukr.net, fri@ua.fm

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка