КоломацькийУ відповідь на публікацію в розділі сайту «Правління ФНКА УР, вересень 2006 року

Мене вражає це організаційне нахабство. 11 вересня розсилається мейл (на невідомий список адрес), в якому зазначається, що якщо на наступний день не надійде заперечень, то Василя Думу (який півтора роки нічого не робив в організації) призначають на посаду в УВКР від імені усіх, хто й прочитати цей мейл не встиг. Всі, значить, "за". Покажіть мені у Статуті, де вказано, що неголосування за 24 години означає голосування "за". Де це вказано? Юрію Григоровичу, такого навіть у піонерів не було! Це вже у Вас пішла отсєбятіна.

Шановний Юрій Григорович, не знаю чи Ваш тесть генерал чи може простий прапорщик, але те що Ви робите - це ляпас регіонам, це насмішка над тими людьми, що створювали ОУР. А Ваші організаційні дії прямо протилежні процесу демократичної громадської роботи. Не розповідайте, що у Києві відбулося засідання Рад ОУР і ФНКА. Не було цього. І Ваші ініціативи з голосуваннями мейлами ніхто в ОУР не сприймає, і справжніх засідань Правлінь в ОУР і ФНКА УР вони не замінять. Не сподівайтеся, що Вам вдасться 4 роки не збирати рад і протаскувати рішення такими голосуваннями. Ваша робота - це повна дискредитація Василя Думи, як лідера, і зневага до рішень 4 Конгресу (який наш сайт назвав – Об’єднавчим).

Цікаво, а останню кадрову чистку Правлінь ОУР-ФНКА УР (що нещодавно була розіслана мейлом у регіони) Ви теж будете голосувати "мейлами до 12-го числа"? А якої, перепрошую, години?

Смішно це все.

А от що не смішно, так це прогноз до чого все це нас веде. При такому темпі Вашої «роботи» в ОУР-ФНКА знову скоро виникне чітке розмежування між регіонами і Москвою, як це було і перед 3 Конгресом, і більшу частину періоду між 3 і 4 Конгресами. Тоді ми пояснювали ситуацію особою попереднього Голови. А на кого вкаже перст нині? Чи не Ви після 3 Конгресу публічно пропонували опозиції реєструвати самостійну міжрегіональну структуру і виходити із ОУР, - тобто прямо закликали до розколу організації? Чи не того ж плануєте досягнути і нині своїми писулями «до 12-го числа»?

Василь КОЛОМАЦЬКИЙ,

член ОУР

Vassili  Kolomatski Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Аврора

12.10.2006.