lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Так чим займається ФСБ Володимира Путіна?
Автомат Калашникова, предположительно использовавшийся нападавшими

Або, ще раз про «тонку лінію»

У британців є прислів’я: Лінія, що відмежовує Палату Лордів від тюрми, дуже тонка.

Читаючи матеріали про безпеку і тероризм, іноді думаєш, де та лінія, що відмежовує спецсужби Росії від терористів? Лінія напевне є, але, як в тій приказці, вона тонка.

Пропонуємо два матеріали щоб переконатися в цьому.

Нагадаємо, що за час правління Путіна Українську бібліотеку у Москві обшукували коло десяти разів в пошуках заборонених книг. Йдуть постійні перевірки українських регіональних організацій. Юридично ліквідували Федеральну національно-культурну автономію. І це в той час, як із Росії в Сирію, щоб воювати в лавах ІДІЛ, виїхало коло 5 тис. бойовиків! А ось іще й теракт в столиці Туреччини, влаштований бойовиками із російськими паспортами.

Цікаво, а куди дивиться Президент?

Василь Коломацький

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Порошенко звинуватив РФ в підготовці терактів в Україні

Президент Петро Порошенко звинувачує Росію в підготовці терактів в Україні.

Про це він заявив в інтерв'ю болгарському телеканалу bTV, передають Українські Новини.

"Тільки за останній рік ми запобігли близько 300 терористичних атак, які готувалися з боку Російської Федерації. Терористи готувалися в підготовчих центрах на території Курської, Белогородскої і Ростовської областей. Ми їх затримали з вибуховими речовинами під час підготовки терористичних актів і продемонстрували світу", - зазначив президент.

При цьому, коментуючи теракт в Туреччині 28 Червня, Порошенко підкреслив, що Україна пліч-о-пліч з турецьким народом будемо протидіяти терору, оскільки в боротьбі з цим явищем необхідно об'єднувати зусилля.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/07/2/7113474/

Полиция назвала имена взорвавших себя в аэропорту Стамбула россиян

Турецкая полиция идентифицировала двух граждан России, взорвавших себя в аэропорту Ататюрк. Об этом сообщает агентство Anadolu.

Речь идет про Ракима Булгарова и Вадима Османова. Личность третьего смертника пока не установлена. Полиция вышла на след Османова благодаря тому, что он при съеме квартиры оставил свои паспортные данные посреднику. Неподалеку от дома, который арендовали Булгаров и Османов, сотрудники правоохранительных органов нашли в мусорном баке компьютер, жесткий диск которого поврежден гвоздем. Сейчас полиция пытается восстановить информацию с него.

13 лицам, взятым под стражу по подозрению в причастности к теракту, продлен срок задержания.

Во вторник, 28 июня, около 22:00 мск на входе, выходе и парковке терминала стамбульского аэропорта имени Ататюрка смертники открыли огонь из автоматического оружия и привели в действие взрывные устройства. Жертвами атаки террористов стали 43 человека, более 200 получили ранения.

Руководство Турции заявило, что за нападением стоит террористическая группировка «Исламское государство» (ИГ), деятельность которой запрещена на территории России.

https://lenta.ru/news/2016/07/01/names_terrs/

Додатково:

https://lenta.ru/photo/2016/06/28/airport

На світлині: Автомат Калашникова, предположительно использовавшийся нападавшими.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка