lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вітання редакції сайту «Кобза» Лідії Близновій

Шановна пані Лідіє!

Редакція сайту «Кобза – Українці Росії» рада щиро вітати Вас із Днем народження!

Українська громада РФ знає Вас як активну людину, палку патріотку своєї Батьківщини, що в далекому і холодному омському краї плекає українську культуру, духовність, народні традиції. Створений Вами родинний гурток «Збіжжя» –  приклад того, як із гідністю і без зайвого пафосу можна розвивати українську справу в Росії.

Бажаємо Вам вічної весни в душі, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість і благополуччя.

Хай Вас завжди радують рідні й близькі люди. Залишайтесь завжди такою ж чесною, доброю і порядною жінкою, сміливою і щирою людиною, якою ми Вас знаємо.

З найкращими побажаннями,

Василь Коломацький,

Віктор Гіржов

На світлинах: Лідія Близнова – керівник родинного гуртка «Збіжжя», м. Омськ. Лідія Близнова – постійна учасниця одиночних акцій з підтримки України. Онук Гриць – у всьому допомагає бабусі та вчиться у неї любові до України.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка