lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Час духовного очищення і оновлення

Великоднє вітання від редакції «Кобза-українці Росії»

Шановні українці Росії, земляки, читачі сайту!

Христос Воскрес!

Щиро вітаємо вас з Великоднем! Кажуть, що у цей день Христос був присутнім у кожному храмі, у кожній домівці, і в душі у кожного українця – і в Україні, і у діаспорі. Українці моляться Христу і в Ногінську, Московської області, і в Білгороді, і у Владивостоку, і у Башкортостані та Казані, і по всій Росії, де є діаспора, а також і у златоверхому Києві, і по всій Україні. У Христі єднаймося!

Тож, нехай це величне свято дарує міцне здоров’я, щастя та добро вам і вашим родинам і наповнить серце світлими почуттями надії і любові.

Умови, в яких ми святкуємо цього року Воскресіння Христове – гарний привід позбутися щоденної метушні, яка часто заважає нам задуматися над тим, як і для чого ми живемо, чи дотримуємося тих заповідей, які проповідував Христос. Це час подумати: чи ми все віддали Україні – і в помислах, і справами? Чи ми і наші діти розмовляють рідною мовою і співають рідних пісень? Чи ми читаємо у родинах пророче слово Тараса? Адже Пасха – це єднання і відродження.

Події останніх років ясно вказали нам, що боротьба Добра і Зла не є абстрактними поняттями. Нині Зло розправило крила. Ми це бачимо і в стражданні мільйонів біженців із Донбасу, у стражданні кримських татар у «психушках» Криму, у катуваннях полонених українців на окупованому Донбасі, у люті антиукраїнських теле-шоу. Хвороби ці у першу чергу духовні: бажання влади, збагачення, обман громадян, знущання над ближнім, цинізм. Зцілення від цих недугів також духовне: любов до ближнього, любов до рідної землі, чесність, праця, родина, уміння не пройти мимо зла, бути гідним. У час Пасхи ми маємо подумати про це – про боротьбу Добра і Зла. Що Зло не переможе.

Тож, нехай разом із приходом Великоднього свята оновиться і ваше життя, а почуття світлої радості і Божої благодаті  ніколи не покидає ваші домівки і ваші душі. Будьмо у діаспорі разом із Україною і Христом!

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

ВОЇСТИНУ ВОСКРЕС!

Редакція сайту «Кобза-українці Росії»

На світлині: Великодня вітальна листівка від редакції

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка