lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Юлія Тимошенко припинила голодування
Юлія Тимошенко, політзек.
Юлія Тимошенко, політзек.

Нові фото Юлії Тимошенко - під час зустрічі з президентом Литви

Президент Литви Даля Грібаускайте оприлюднила на своєму сайті фотографії зустрічі з Юлією Тимошенко, яка відбулася у п'ятницю в харківській лікарні.

За словами президента Литви, Тимошенко "знаходиться в хорошому стані, якщо враховувати те, що вона виходить з 20-денного голодування".

"Її настрій позитивний і оптимістичний, - цитує президента УНІАН. - Вона ніяк і ні на які речі не скаржилася, навпаки, вона задоволена, що нею врешті-решт займаються медики, що поруч німецький лікар".

Після відвідин Тимошенко Грібаускайте зустрілася в Києві з президентом Віктором Януковичем.

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/05/11/6964344/

ТИМОШЕНКО ПРИПИНИЛА ГОЛОДУВАННЯ

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко припинила голодування.

Про це повідомив німецький лікар клініки "Шаріте", який проводить лікування екс-прем'єра в ЦКЛ № 5 Лутц Хармс, передає Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні я оглянув пацієнтку і склав певний план лікування. Ми почнемо потроху виводити її зі стану голодування. Спочатку це буде вода і соки, трохи пізніше вона почне приймати тверду їжу", - сказав він журналістам у середу в Харкові.

За словами Хармса, в найближчі дні Тимошенко будуть проводити фізіотерапію і лікувальні процедури. Медикаментозне лікування почнеться трохи пізніше.

Коментуючи стан здоров'я екс-прем'єра, лікар сказав, що "він не сильно відрізняється від того, що було в тюрмі".

За прогнозами Хармса, лікування Тимошенко займе не менше місяця.

"Я думаю, це тижнів 8, але не менше місяця, це точно", - заявив Хармс, відповідаючи на питання, чи зможе Тимошенко брати участь у судовому засіданні у справі ЄЕСУ 21 травня.

Він також повідомив, що поки не вирішив, чи буде жити в Харкові на час лікування екс-прем'єра, або ж періодично приїжджати.

Зі свого боку лікар-невропатолог ЦКЛ №5 Ірина Фурса розповіла, що співпраця з Хармсом полягає в консультаціях та обговоренні лікування Тимошенко.

"Вона (екс-прем'єр) тільки починає виходити з голодування. Тому прогнози про її одужання робити рано", - підкреслила вона.

Тимошенко голодувала майже 20 днів на знак протесту проти насильницького переведення її до клініки.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/9/6964203/

Президент Литви Даля Грібаускайте відвідала політзека Юлію Тимошенко.
Президент Литви Даля Грібаускайте відвідала політзека Юлію Тимошенко.
Тимошенко, виснажена голодуванням, продовжує очолювати опозицію диктатору Януковичу.
Тимошенко, виснажена голодуванням, продовжує очолювати опозицію диктатору Януковичу.

На світлинах: Юлія Тимошенко, політзек. Президент Литви Даля Грібаускайте відвідала політзека Юлію Тимошенко. Тимошенко, виснажена голодуванням, продовжує очолювати опозицію диктатору Януковичу.

Від редакції:

Ми вітаємо Юлію Тимошенко із завершенням голодування, зривом саміту у Ялті і визнанням Януковича диктатором у Німеччині. Добрий результат для політика, що знаходиться у тюрмі!

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка