lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Надія Савченко отримала 22 роки путінських таборів
Надія Савченко, офіцер і лицар

«Маузер Дзєржинського має невпинно стріляти», – ось кредо Президента Росії

Як щойно стало відомо, російський суд в місті Донецьк, Ростовської області, виніс вирок Надії Савченко- 22 роки колонії загального режиму.

Редакція сайту «Кобза – українці Росії» не погоджується з рішенням суду, вважає весь процес політичним судилищем, вважає що Савченко не мала відношення до того, в чому її звинувачували, а сам суд таким, що не був джерелом правосуддя. Весь процес, починаючи від полону Савченко, був політичною акцією Кремля. Ця акція мала на меті показати росіянам удаваного «українського військового злочинця», і не мала відношення до реальної Надії Савченко і епізодів, пов’язаних із війною на Сході.

Єдиним справжнвм злочинцем цієї війни є Президент Росії Володимир Путін, який анексував Крим, публічно об’явивив проект «Новоросії», заслав в Україну тисячі офіцерів ГРУ, і розпочав захоплення територій на Сході України. В його плани входило захоплення вісьми областей півдня України, що мали зєднати Росію із Придністровям. Якби ці плани здійснилися, Україна втратила б доступ до Чорного моря і 10 мільйонів населення. Європу нахлинула б багатомільйонна хвиля біженців. В результаті гібридної війни загинуло більше десяти тисяч громадян України і Росії, мільйони громадян стали біженцями, була зруйнована економіка Донбасу, між українцями і росіянами лягла прірва ворожби і ненависті (в редакції «Кобзи» все ще вірять що ці народи мають лишитися братніми у майбутньому). Війну досі не завершено, з Росії в Україну і досі регулярно направляються війська, зброя, найманці. З України у Росію вивозять заводи Донбасу. Проти України діє потужна російська пропаганда. Сама Росія ввергнута в безкінечну економічну кризу, перебуває в міжнародній ізоляції, в самій країні розгортається політична криза. Все це є наслідком політичної діяльності однієї особи – Володимира Путіна. Лише він є справжнім злочинцем і організатором терористів, гробовщиком російської економіки. «Агент КГБ» – ось справжня суть і безчестя цієї особи. Між катами Сталіна (Єжовим, Берією, Ягодою, Вишинським, Малєнковим) і Президентом Путіним – пряма лінія спадкоємства, проведена через органи безпеки, спочатку СРСР, а потім Росії. Епізод з Савченко – лише один із багатьох злочинів в довгому списку Путіна: розкрадання грошей в мерії Сенкт Петербургу, спалена і розтерзана Чечня, взриви під’їздів у Москві в рамках президентської кампанії 2000 року, вбивство опозиційних діячів і журналістівПолітковської, Юшенкова, Гайдара, Магницького, Нємцова; захоплення Грузії у 2008 році, війни на Сході України, збитого голландського «Боінга», війни в Сирії. Коли Володимир Путін не вбиває, він скучає. «Маузер Дзєржинського має невпинно стріляти», – ось кредо Президента Росії. Це кредо нейротика. Ні дня без розстрілу, викрадення, катувань, посадки, дезинформації, розкрадання бюджету, - так живе сучасна Росія під Путіним.

Все це має негайно скінчитися, поки не розпочалася громадянська війна і вся Росія не перетворилася на Донбас і Луганськ!

Сайт «Кобза» закликає українців Росії, а також світову діаспору, висловити ваш протест проти незаконного і невмотивованого судового рішення відносно Савченко.  Виходьте на вулиці з плакатами, протестуйте, виходьте до посольств і консулатів Росії, протестуйте проти дій політичного гнома із Кремля і його найкращого друга - пранкера Вована.

Давайте приберемо із Росії двох «вованів» і нам всім стане легше жити і дихати.

Хто така Савченко? Це людина і офіцер, яка воювала проти проету «Новоросії». І вона перемогла, зупинивши путінську орду. Будьмо їй рівні, як українці, і як громадяни вільного світу.

Василь Коломацький

головний редактор, «Кобза»

vassilik@sympatico.ca

Володимир Путін – любить вбивати і красти

На світлинах: Надія Савченко, офіцер і лицар. Володимир Путін – любить вбивати і красти. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка