lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Українців Росії вбивають

Українців Росії вбиваютьНа цій сторінці сайту ми починаємо збирати і виставляти інформацію про вбивства та замахи на життя російських громадян - провідних діячів українського громадського і церковного руху в регіонах Росії, щоб довести її до всієї російської і світової української спільноти. До всіх небайдужих людей.

На нашу думку, ці злочинні акти мають вже не випадковий, а системний характер. І сприймаються в діаспорі, як відкритий тиск на український рух в Росії в цілому. Ми переконані, що без покровителів у різних ешелонах влади такі кримінальні дії були б неможливими. Вбивства та замахи на життя російських українців відбуваються на фоні антиукраинської пропаганди в засобах массової інформації Російскої Федерації та зростання українофобії в російському суспільстві. Ні один з цих злочінів досі не розкритий правоохоронцями.

Вважаємо за необхідне не лише виступити з закликом про солідарність і допомогу жертвам злочинних нападів, але і нагадати нашому гаранту Конституції, що його прямий обов'язок - захищати закріплені в Основному Законі права і свободи. Головним із яких є право на життя і здоров'я російських громадян.

Редакція незалежного сайту діаспори "Кобза - Українці Росії"

 
Вбивства
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Замахи на життя
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка