lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Володя-«м’ясник», подивися на «роботу» своїх опричників!

Злочини російських окупантів під Києвом: про це потрібно кричати на весь світ, щоб усі почули й побачили

Буча та Ірпінь – міста-супутники Києва. Відстань між ними та Києвом трохи більше 25 км. Бої на їхніх територіях почалися майже відразу після вторгнення російських військ. Обидва населених пункти були окуповані та захоплені російськими солдатами, внаслідок чого постраждали мирні мешканці.

Ірпінь було звільнено від загарбників 28 березня, а Бучу трохи пізніше – 1 квітня. Після визволення українська армія почала освоювати міста та зафіксувала шокуючі нелюдські військові злочини російської армії. Вулиці буквально всіяні тілами загиблих місцевих мешканців...

Багато з тих, хто намагався втекти, були вбиті, а мирних мешканців, які не змогли евакуюватись, російські солдати катували і стратили. Трупи людей були знайдені зі зв’язаними руками та пострілами в голову.

Жахливі сцени на шосе й вулицях — не просто люди, які втратили життя через рішення президента Путіна вторгнутися в Україну. Це місце злочину, з якого мають бути зібрані та ретельно задокументовані усі докази — для майбутнього, післявоєнного розслідування.

За всіма законами воєнного часу, обов'язок захищати громадянське населення лежить на усіх сторонах конфлікту. Тож убивство кожного мирного жителя — пряме порушення цих законів. Отже, може бути кваліфіковано як військовий злочин.

Наш кор.

Від редакції

Все, що ми бачимо на цих фото, свідчить про дикість російcького суспільства, варварство російської армії і про фашизм вищого керівництва Росії. Неважко уявити, якими могли бути масштаби злодіянь цієї озвірілої орди, якби вона окупувала Київ, інші великі й малі міста і села України...

Росія – країна-терорист і військовий злочинець. На окупованій українській території її армією були порушені всі статті Женевської конвенції щодо законів і звичаїв ведення війни: починаючи від насильного вивезення людей – до їх катувань і вбивств. Крім того, країна-агресор безпідставно знищувала житлові квартали і пам’ятки культури й архітектури. А найголовніше, що вбивці у формі російської армії знищували мирних мешканців українських міст і сіл за національною ознакою, керуючись ненавистю до громадян України. Все це має ознаки геноциду (як було колись у югославській Сребрениці, а ще раніше – в діях нацистської Німеччини).

Завдяки бійцям ЗСУ і тероборони навалу терористів вдалося зупинити і вибити їх із території Київської та інших областей України. Світ здригнувся від злочинів, вчинених росіянами. І тому сьогодні Україні негайно потрібно надати суттєву військову допомогу, щоб вона могла зупинити наступ Кремля, а проти Росії мають бути запроваджені більш потужні санкції.

Попереду – ще важкі бої з могутнім і підступним ворогом. Але Україна неодмінно переможе, адже це — екзистенційна боротьба добра зі злом, світла з темрявою, цивілізованості з варварством. Власне, йдеться про саме фізичне й ментальне існування української нації, а тому в українців просто немає іншого вибору.

А на «м’ясника» Путіна і його кліку за всі воєнні злочини чекає справедливий міжнародний трибунал. І це не порожні слова – один із процесів вже розпочався в Гаазі за позовом України.

На світлинах:

  1. Символ страждань цивільного населення.
  2. Перед розстрілом кати зв’язували людям руки.
  3. Обгорілі тіла біля спаленої автівки.
  4. Убитий велосипедист.
  5. Тіло вбитого чоловіка у каналізаційному колодязі.
  6. Кладовище розбитих і спалених автівок.
  7. Жертва окупантів у власному дворі.
  8. Вулиці Бучі усіяні мертвими тілами.
  9. Окупанти перед відступом мінували трупи.
  10. Салон розстріляного автомобіля.
  11. Іграшка – символ обірваного дитячого життя.
  12. Стихійне поховання на узліссі.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка