lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Зміна українського дипломата в Самарі

Дмитро КоломієцьРегіональне представництво Торгово-економічної місії України в Поволзькому регіоні Росії очолив п. Дмитро Коломієць

В Самарі почав працювати заступник керівника Торгово-економічної місії України по Приволзькому федеральному округу Коломієць Дмитро Михайлович. Він був направлений на дипломатичну роботу в Росії міністерством економіки України і міністерством закордонних справ України з посади заступника начальника структурного підрозділу державного підприємства національної атомної енергогенеруючої компанії ДП НАЕК «Енергоатом». Тут п. Дмитро Коломієць змінив на дипломатичній посаді в Самарі першого секретаря посольства Михайла Івановича Тульського, у якого закінчився термін його відрядження для роботи в Росії на протязі 4-х років. Як іноземний дипломат, п. Дмитро Коломієць 14 серпня 2008 року отримав офіційну акредитацію в Департаменті державного протоколу Міністерства закордонних справ Російської Федерації - дипломатична карточка № 014344.

Коротка біографічна довідка: Коломієць Дмитро Михайлович народився 5 листопада 1969 року в селі Ласки Народицького району Житомирської області в родині колгоспників. Після закінчення Полтавського технікуму м’ясної промисловості (за фахом технік-електромеханік) пройшов строкову службу в лавах Радянської Армії. Закінчив Національну академію податкової служби України (спеціальність «правознавство»). Працював на різних посадах в підрозділах управлінь сільського господарства, газового господарства районного центра селища Народичі, в Народицькій народній раді, філіалі банку «Україна», з 1997 по 2005 роки – в центральному апараті Міністерства надзвичайних ситуацій України пройшов службовий шлях від головного фахівця до заступника директора департаменту – начальника управління з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Останній час працював заступником начальника структурного підрозділу державного підприємства національної атомної енергогенеруючої компанії ДП НАЕК «Енергоатом». Одружений, виховує двох дітей.

Нагадуємо, що перший дипломат незалежної України в Поволжі - заступник керівника Торгово-економічної місії України по Приволзькому федеральному округу Тульський Михайло Іванович почав свою роботу в Самарі 28 листопада 2003 року. Цей уродженець Московської області, російський громадянин України, у минулому перший віце-губернатор Миколаївської області, був затверджений кабінетом міністрів України в ході державного «Року Росії в Україні» її торговельно-економічним повпредом в Поволзькому регіоні для сприяння відновленню і розвитку традиційних коопераційних торгово-економічних зв'язків між російськими і українськими підприємствами. В даному випадку Самара виявилася єдиним провінційним містом Росії, яке не є центром Федерального округу Росії, але прийняло у себе цю дипломатичну місію України.

Наша довідка: Торгово-економічна місія створена відповідно до Указу Президента України від 30 квітня 1994 року № 200 «Про торгово-економічну місію в складі дипломатичного заснування України за кордоном». Основними задачамиторгово-економічної місії є сприяння розвитку торгово-економічних зв'язків між Україною і Російською Федерацією, залучення інвестицій у пріоритетні галузі економіки України, допомога підприємцям двох країн у встановленні взаємовигідних контактів. Торгово-економічна місія організаційно підпорядковується Міністерству економіки України, розташована в м. Москві на території Посольства України в РФ. Вона має регіональні представництва в Північно-Західному (м. Санкт-Петербург), Уральському (м. Єкатеринбург), Приволзькому (м. Самара), Сибірському (м. Новосибірськ), Південному (м. Ростов-на-Дону) федеральних округах РФ. Контактні координати: 125009, м. Москва, Леонтіївський пров.,18, тел. (495) 629-90-73, 629-22-85, 629-33-02, 629-44-94, 629-64-75, факс. 629-46-59, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Для керівників регіональних і міських українських громадських національно-культурних і земляцьких організацій республік, країв і областей Приволзького федерального округу повідомляємо контактні дані представника України в ПФО п. Коломійця Дмитра Михайловича: 443100, м. Самара, вул. Невская, 1, оф. 710. Сл. тел. (846) 337-52-85, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

На світлині: заступник керівника Торгово-економічної місії України по Приволзькому федеральному округу Коломієць Дмитро Михайлович.

Андрій БОНДАРЕНКО.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка