lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 “Донська застава” на Луганщині

Герб Воронізької областіНаші прикордонники спiвають і танцюють, але про свою державну службу на кордоні України не забувають

Прикордонники з Воронежу в День знань – 1 вересня – виступили з піснями і танцями перед мешканцями Луганська (Україна) на сцені Луганського академічного українського музично-драматичного театру. «Донська застава», ансамбль пісні і танцю Західного регіонального управлiння Федеральної прикордонної служби ФСБ Росії, представив своє мистецтво колегам-прикордонникам та митникам України і ветеранам служби, а також жителям прикордонного з Росією регіону України. Існує «Донська застава» уже більш 12 років. Колектив у складі 30 чоловік  жваво відгукується на культурні ініціативи. Зокрема, «Донська застава» була учасником «Днів Тараса Шевченко», якi щорічно проводяться у березні Воронезькою регіональною громадською організацією «Українське товариство «Перевесло».

Нагадаємо, що в квітні з дружнім візитом у Воронежі побував ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України – один з ведучих художніх колективів країни. З величезним успіхом концерт колективу пройшов на сцені Воронезького театру опери і балету. Ансамбль у турне з 15 по 23 квітня 2006 року проїхав по містах прикордонних Воронезької, Білгородської, Курської і Брянської областей.

У той же час, інформаційні агентства України повідомляють, що українські прикордонники в розпачi вiд активiзацiї контрабандистiв на російсько-українському кордонi. У Луганській області на всьому протязі рубежу, за узгодженням з Кабміном і місцевими органами землепорядкування, початі інженерні роботи зі спорудження рову. За задумом, це повинно перешкодити перетинанню кордону транспортними засобами поза пунктами пропуску. Як повідомляють нам із прикордонного Кантемирiвського району Воронезької області Росії, працюючi екскаватори вже замічені на суміжних ділянках  кордону навпроти сіл Новобіла, Бондарєво, Бугаївка.

Дмитро ДЕНИСЕНКО.
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка