lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 «Почуйте голос України!»

Логотип СУМУкраїнська діаспора у Росії хоче знати, хто вбив наших активістів

У четвер, 28 лютого 2008 року об 11 годині відбудеться пікетування посольства Російської Федерації в Україні (Повітрофлотський проспект, 27). Українська діаспора нагадає Україні та світові про себе. «Почуйте голос України!» - таку назву має всесвітня акція, яка розпочнеться у Києві 28 лютого.

Представники громадськості, науковці та східні діаспоряни висловлюють протест проти вбивств активістів та керівників української громади Росії, які стались за президента Путіна. Українці Росії вимагатимуть відновлення сотень українських шкіл, знищених у 1933-році, повернення Ногінського Богоявленського Собору з комплексом будівель Київському Патріархату, збереження Бібліотеки української літератури в Москві.

Ці та інші теми будуть розкриті під час пікетування посольства Російської Федерації в Україні, яке відбудеться у четвер, 28 лютого. Початок об 11.00 (Повітрофлотський проспект, 27).

До участі в акції запрошуються всі небайдужі.

Акція носить неполітичний характер, тому організатори наполегливо прохають не приносити жодної політичної символіки та продукції на пікетування. Нас єднають синьо-жовті прапори!

Володимир МОЗГОВИЙ,

Голова Київської міської організації Спілки Української Молоді

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контакт: 8-097-246-21-09

27 лютого 2008

На світлині: Логотип СУМ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка