lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Стати в охороні своєї національної меншини в Росії!
Світовий Конгрес Українців
Світовий Конгрес Українців

Звернення Світового Конгресу Українців до Надзвичайного і Повноважного Посла України в РФ Володимира Єльченка

Надзвичайному і Повноважному Послу України в Російській Федерації Володимиру Єльченку

Шановний пане Посол! Пересилаємо до Вашої уваги лист та Меморандуми Світового Конґресу Українців (СКУ) в справі утисків української національної меншини Росії, які 31 грудня 2010 р. були надіслані до Організації Об'єднаних Націй (ООН) та до Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) на адресу Верховного комісара ООН у справах людських прав Наванатем Піллай, директора Бюро демократичних інституцій та людських прав ОБСЄ Джанез Ленарчик та Верховного комісара у справах національних меншин ОБСЄ Кнута Воллебека.

У цих Меморандумах СКУ порушив актуальні для всієї української спільноти справи, що стосуються намагання владних структур Росії ліквідувати українські громадські неурядові організації, Федеральну національно-культурну автономію українців Росії і Об’єднання Українців Росії, та про тиск цих структур на Бібліотеку української літератури у Москві. СКУ закликав міжнародне співтовариство відреагувати на неприпустимі дії Росії по відношенню до української національної меншини та стати на захист її людських і національних прав.

Звертаючись до Вас, Світовий Конґрес Українців закликає Українську державу стати в охороні своєї національної меншини в Росії.

З повагою,

Евген ЧОЛІЙ,

президент Світового Конгресу Українців

31 грудня 2010 р.

Президент Конґресу Українців Канади Павло Ґрод, Прем’єр-міністр Канади Стівен Гарпер і Президент СКУ Євген Чолій
Президент Конґресу Українців Канади Павло Ґрод, Прем’єр-міністр Канади Стівен Гарпер і Президент СКУ Євген Чолій

На світлинах: Світовий Конгрес Українців. Президент Конґресу Українців Канади Павло Ґрод, Прем’єр-міністр Канади Стівен Гарпер і Президент СКУ Євген Чолій під час нещодавнього візиту в Київ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка