lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Діаспора просить світ активніше тиснути на Януковича
Президент СКУ Євген Чолій, Монреаль
Президент СКУ Євген Чолій, Монреаль

Світовий Конгрес Українців закликає міжнародне співтовариство активізувати тиск на українську владу

Про це йдеться в листі СКУ до 17 високопосадовців міжнародних інституцій від 14 жовтня, повідомляє прес-служба Конгресу.

СКУ закликав міжнародне співтовариство активізувати свої дії щодо тиску на українські владні структури для звільнення Тимошенко з в'язниці на період апеляційного процесу.

Крім того, Конгрес просить направити спостерігачів до Києва для ведення моніторингу апеляційного процесу в справі Тимошенко.

Також Конгрес закликає "недвозначно заявити про те, що владні структури України не можуть явно зневажати основні європейські демократичні цінності, зважаючи на роль України у виконанні таких зобов'язань, як головування в Комітеті міністрів Ради Європи до листопада 2011 року та в Організації з безпеки та співробітництва в Європі у 2013 року, а також прийняття в наступному році Євро-2012".

Українська правда

http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/15/6672967/

В.Янукович сховався ось за цими дверима
В.Янукович сховався ось за цими дверима

На світлинах: Президент СКУ Євген Чолій, Монреаль. В.Янукович сховався ось за цими дверима.

Від головного редактора:

Ні Західна, ні Східна діаспори ніколи не підтримають політиних репресій в Україні. Чи це стосується справи Тимошенко, Луценка, чи всіх інших політв'язнів, що підуть за ними.

Режим В.Януковича, порушивши Конституцію України, практично втратив свою легітимність в очах українців.

Сьогодні засудження режиму є єдиним вірним ставленням з боку патріотичних мислячих українців.

Ганьба режиму! Ганьба диктатору В.Януковичу! Зупинити підлоту диктатури потрібно сьогодні, поки диктатор не відчув смак крові і остаточно не отримав тавро і ізоляцію режима Лукашенки.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка