lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 СКУ вітає Конгрес українців Канади з відкриттям національного офісу
Е. Чолій, Президент СКУ
Е. Чолій, Президент СКУ

Пресове повідомлення

Світовий Конґрес Українців (СКУ) вітає Конґрес Українців Канади (КУК) з офіційним відкриттям 26 лютого 2012 р. нового офісу в самому серці Канади - у її столиці Оттаві.

Маючи 70-літню історію в Канаді, КУК представляє сильну громаду, яка нараховує понад 1,2 мільйона українців. Відкриття національного офісу поряд з Парламентом Канади є важливою подією, зокрема з огляду на зусилля організації інформувати виборних посадових осіб, політиків та всеканадські неурядові організації про поточні події та підтримувати з ними зв'язок.

Президент СКУ Евген Чолій висловив привітання під час цієї церемонії, що включала благословення приміщень та перерізання стрічки. У заході взяли участь представники уряду Канади, опозиційних партій, Посольства України в Канаді, а також громадських організацій різних рівнів.

Детальнішу інформацію про цю подію розміщено за адресою:

http://www.ucc.ca/2012/03/02/ucc-opens-office-in-our-nations-capital/

"Я вітаю КУК, провідну організацію СКУ, з цим історичним досягненням, що підсилить його в просуванні важливих для українців Канади питань та в збагаченні внеску в розвиток канадського суспільства", - заявив президент СКУ Евген Чолій.

СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ об'єднує в своєму складі українські організації із 32 країн та підтримує зв'язки з українцями ще 14 країн. Заснований у 1967 р. як неприбуткова організація, у 2003 р. СКУ був визнаний неурядовою організацією у Економічній та соціальній раді Організації Об'єднаних Націй зі спеціальним консультативним статусом.

СВІТОВИЙ КОНҐРЕС УКРАЇНЦІВ

145 Evans Ave., Suite 207

Toronto, ON

M8Z 5X8 Canada

Tel. (416) 323-3020

Fax (416) 323-3250

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

website: www.ukrainianworldcongress.org

Урочисте відкриття національного офісу
Урочисте відкриття національного офісу
О. І. Охримчук (м. Оттава), Єпископ  Східної епархії УПЦ Канади Андрій та директор Інституту східно-християнських наук о.С. Войціховський
О. І. Охримчук (м. Оттава), Єпископ Східної епархії УПЦ Канади Андрій та директор Інституту східно-християнських наук о.С. Войціховський
Виступ Е. Чолія
Виступ Е. Чолія
Гості урочистого відкриття національного офісу
Гості урочистого відкриття національного офісу

На світлинах: Е. Чолій, Президент СКУ. Урочисте відкриття національного офісу. О. І. Охримчук (м. Оттава), Єпископ Східної епархії УПЦ Канади Андрій та директор Інституту східно-християнських наук о.С. Войціховський. Виступ Е. Чолія. Гості урочистого відкриття національного офісу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка