lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вічна пам'ять!
Бл. пам. преосвященний Владика Єфрем Кривий
Бл. пам. преосвященний Владика Єфрем Кривий

ВІДІЙШОВ У ВІЧНІСТЬ СВ. ПАМ'ЯТІ ПРЕОСВЯЩЕННИЙ ВЛАДИКА ЄФРЕМ КРИВИЙ

(1928-2012)

Світовий Конґрес Українців (СКУ) висловлює глибоку скорботу у зв'язку з відходом у вічність 3 квітня 2012 р. Преосвященного Владики Єфрема Кривого - Архієрея Куритибської єпархії Української Греко-Католицької Церкви в Бразилії.

Смерть Преосвященного Владики Єфрема Кривого є великою втратою для всієї української діаспори, а зокрема в Бразилії. Життєвий шлях покійного Владики був наповнений невтомною працею в зміцненні релігійного і громадського життя місцевих українців та в збереженні їхньої національної ідентичності.

Владика Єфрем Кривий доклав багато зусиль до відкриття численної кількості українських церков та до заснування різних культурно-мистецьких колективів і громадських організацій. Завдяки його сприянню було створено Українсько-бразилійську центральну репрезентацію, яка координує діяльність місцевих об'єднань етнічних українців та представляє їх інтереси в СКУ.

За високі заслуги у розвитку його духовної Батьківщини Владика Єфрем Кривий був нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня та удостоєний відзнаки Кабінету Міністрів України.

ВІЧНА ЙОМУ ПАМ'ЯТЬ!

Світовий Конґрес Українців

145 Evans Ave., Suite
Toronto, ON
M8Z 5X8 Canada

Tel. (416) 323-3020
Fax (416) 323-3250
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

website: www.ukrainianworldcongress.org

На світлині: Бл. пам. преосвященний Владика Єфрем Кривий.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка