lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Зроби свій вибір
Євген Чолій
Євген Чолій

Світовий Конґрес Українців закликає всіх українських громадян в Україні та за її межами взяти участь 25 травня у виборах Президента України

Cвітовий Конґрес Українців (СКУ) закликає всіх громадян України, що проживають в Україні та в діаспорі, виявити свою волю в обранні майбутнього Президента України 25 травня 2014 р., використавши одне з невід'ємних надбань демократичного суспільства - право голосу.
Сьогодні дуже важливо, щоб кожен громадянин України усвідомив вирішальну роль цих виборів і кожного голосу для майбутнього своєї держави та не піддався тиску з боку Росії, яка хоче залякати українських виборців та зірвати ці президентські вибори.
СКУ вважає, що вибори Президента України є внутрішньою українською справою, яку мають вирішити виключно громадяни України.

Щоб сприяти забезпеченню виконання волі виборців, СКУ направляє для моніторингу цих президентських виборів понад 230 міжнародних спостерігачів з 22 країн світу.

"Світовий Конґрес Українців закликає всіх українських громадян в Україні та за її межами взяти участь у виборах Президента України, який би зміг об'єднати всю державу та неухильно дбати за утвердження її незалежності, територіальної цілісності та процвітання," - заявив Президент СКУ Євген Чолій.

СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ об'єднує в своєму складі українські організації із 33 країн та підтримує зв'язки з українцями ще 14 країн. Заснований у 1967 р., СКУ був визнаний у 2003 р. неурядовою організацією у Економічній та соціальній раді Організації Об'єднаних Націй зі спеціальним консультативним статусом.

Джерело: http://www.ukrainianworldcongress.org

Додатки: http://vidia.org/2014/19237

http://uanew.narod.ru/wistka.htm

Євген Чолій та Віталій Кличко
Євген Чолій та Віталій Кличко

На світлинах: Євген Чолій, президент Світового конгресу українців. Євген Чолій та Віталій Кличко.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка