lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вітання Світового Конґресу Українців з Днем незалежності України

Коли ми відзначаємо 28-ту річницю незалежності України від радянсько-російської окупації, народ України знову змушений захищати свою батьківщину від військової агресії Росії.

Захищаючи свою країну, український народ надалі демонстрував свою відданість демократії та верховенству права під час останніх президентських і парламентських виборів.

Економіка України продовжує зростати, і ми маємо запевнення новообраного Президента, що він прискорить темп реформ.

У День незалежності України ми схиляємо голови з вдячністю вшановуючи тих, які полягли, і тих, які продовжують захищати свободу України.

СКУ разом із своєю мережею у понад 60 країнах стійко стоїть поруч українського народу у зміцненні та консолідації суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України.

В цей День незалежності, СКУ також вітає членів своєї Ради директорів, які були нагороджені державними відзначеннями Президента України за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України, розвиток міждержавного співробітництва та плідну громадську діяльність. Орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня нагороджено Президента СКУ у 2008-2018роках Евгена Чолія та Президента СКУ Павла Ґрода. Відзнакою Президента України Хрестом Івана Мазепи нагороджено Президента Світової Федерації Українських Жіночих Організацій та Віце-президента СКУ Анну Кісіль

Слава Українї! 

Додадково. Вітання від голови Світового Конґресу Українців Павла Ґрода:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка