lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Христос рождається! Славімо його!

Директор Всесвітньої служби Радіо Україна Олександр  ДикийЗ Різдвом Христовим і Новим 2008 роком нас поздоровляє директор Всесвітньої служби Радіо Україна 

Шановні доброді! До України, наших сіл і міст, до кожного українського серця надходить це величне свято - свято  світлої надії, добрих сподівань і заповітних дум наших. В ці незабутні і бажані дні і ночі ми особливо молимося, уславлюючи Христа - Спасителя, що прагнув удосконалити нашу будучність. Українці завжди молилися, щоб новонароджений Господь допоміг нам найсокровенніше - постання української держави, незалежної, соборної, вільної і щасливої.

Уже сімнадцятий рік існує наша відновлена українська державність. Попри усі недотягнення (жодна держава не будувалася  без труднощів) Україна демонструє усьому світові, що вона зберегла найдорожче - свою  незалежність. Життя змінюється на українській землі швидко і кардинально - ми послідовно вступаємо до цивілізованого буття, скидаючи з себе решти комуністичного поневолення; українц  прагнуть входити до європейської і світової спільноти. Благодать Божа овіяла нашу славну Україну, а Промисел Божий веде Україну праведним Божим шляхом.

Тож здоровимо Вас з празником Різдва Христового і Новим 2008 роком!

Хай новонароджений Господь завжди тримає Вас у доброму  здоров'ї, щасті, благополуччі, хай заронить у Ваші душі запевнення, що  рідна Україна  буде робити сталі поступи! Хай ласки і щедроти Ісуса Христа обдарують усіх нас взаємною любов'ю до нашої справді золотої України.

Добра Вам і процвітання! Та до зустрічі в отчому краї, ймення якому - дорога Україна!

З любов'ю до Вас

Олександр ДИКИЙ,

директор Всесвітньої служби Радіо Україна. 

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Всесвітня служба Радіо Україна Олександру Дикому Хрещатик, 26 Київ, 01001 Україна

Телефони - 279-17-57 (телефон-факс), 484-33-75 – хата

Редактор  сайту Кобза-Українці Росії  Наталя Литвиненко-Орлова та Олександр Дикий на Всесвітньому форумі українців

На світлинах: Директор Всесвітньої служби Радіо Україна Олександр Дикий. Редактор  сайту “Кобза-Українці Росії” Наталя Литвиненко-Орлова та Олександр Дикий на Всесвітньому форумі українців. 19 серпня 2006 року.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка