lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 «Святий Миколай – на всяк час помагай»
Олена Карасьова (Коноваленко)
Олена Карасьова (Коноваленко)

Спогади про українське дитяче свято на Воробйових горах

В Палаці Дитячої та юнацької творчості на Воробйових горах для дітей, що вчаться у групі для вивчення української мови та культури при міжнаціональному відділі 18 грудня 2010 року пройшло дитяче свято «Святий Миколай – на всяк час помагай».

Вперше таке свято було проведено у 2003 році у школі № 124 в Українському національно-освітньому центрі. З того часу кожен рік до українських діточок приходить з подарунками Святий Миколай. Діти до цього свята готують віршики, пісні та інсценівки. А напередодні свята пишуть листа до Святого Миколая, в якому описують, як вони поводилися цього року, шанували батьків та вивчали рідну мову.

В цьому році на святі прозвучало багато нових українських пісень про зайчика, який мерзне в лісі та чекає на Святого Миколая, та ледачого Гриця, прозвучала молитва до Святого Миколая та Кант та інші;  було вивчено багато віршиків про те, як діти готуються до свята і чекають на Святого.

Не дивлячись на хуртовину у Москві, Святий Миколай все ж таки до діточок прийшов з подаруночками. І навіть Антипко не зміг переконати Святого Миколая, що наші дітки були не чемні. Одержавши подаруночки, діти грали з Святим Миколаєм в українські народні ігри і обіцялися і на наступний рік гарно вчитися та слухати батьків.

Олена КАРАСЬОВА.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Зустріч зі Святим Миколаєм
Зустріч зі Святим Миколаєм
Пісні та віршики для Святого Миколая
Пісні та віршики для Святого Миколая
Подарунки від Святого Миколая
Подарунки від Святого Миколая

На світлинах: Олена Карасьова (Коноваленко). Зустріч зі Святим Миколаєм. Пісні та віршики для Святого Миколая. Подарунки від Святого Миколая.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка