lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Ми віримо в перемогу українського народу як в історичну неминучість!

Заява Тараса Дудка

Шановні українці, шановні українські громади Росії!

Слава українському народові! Слава Україні! Наш український народ ще раз продемонстрував велич сили духу, віри в Бога і його заповіді, бажання бути вільним, мати свій уряд і легітимного президента, мати світле майбутнє для дітей і онуків своїх. Наш народ  створив прекрасний пам’ятник людської гідності, боротьби і любові – Майдан. Нині Майдан – це свята площа в історії України і всього Світу. Сюди будуть приходити покоління людей молитись і шанувати пам'ять героїв, які захищали свободу і віру в справедливість, будуть покладати квіти, стояти на колінах і молити Бога за їх душі.  

Вічна пам'ять загиблим. Герої не вмирають.

Ми віримо в перемогу українського народу як в історичну неминучість. Ніхто не зупинить нас, піднімемо вище наш український прапор.

Лист, котрий підписано 26 вихідцями з української землі до президента Януковича, викликає виключно негативні почуття. І не має особливого значення хто особисто писав ганебний текст,  це вже добре відомі приспішники  зла, розшукував і підмовляв видатних людей його підписувати. Таке враження, що підписанти сліпо-глухо-німі, їх душі скалічені, мозок висох, холуйство розквітло. Просто вони доживають віку свого виключно рослинним життям, схилившись до ніг нехриста. Хай їм Господь і психологи допомагають. Завтра вони будуть відмовлятись від написаного, доводячи, що і в очі не бачили текст, що їх «підставили». Але то буде тільки завтра.

Сьогодні Україна, як і все прогресивне людство, прекрасно усвідомлюють хто винен і трагічних подіях на Україні і можуть поіменно  назвати цей легіон. Знаємо хто з північних  сусідів України підшукав і посадив в президентське крісло Януковича, опікував його, сплачував антиукраїнську діяльність величезними  грошима, надихав своєю ідеологією зла і ненависті до свободи і людей, котрі творили і творитимуть демократичний устрій на своїй, батьківський землі.  
Це завдяки підлим наказам В.Путіна ЗМІ Росії називають патріотів і героїв Майдану «провокаторами», «екстремістами», «терористами», «бандитами». А ворогів, тітушок, снайперів-вбивць –  захисниками конституції і правопорядку. Прийде час і дезінформаторів та відвертих прибічників злобних наклепів будуть судити згідно з існуючим законодавством і принципами загально людської моралі. Вже охрестили нечістью і бідою Росії. Брехня і дезінформація наносить смертельну рану російському народові, прищеплюючи людям аморальність, слабодухість і  жорстокість. Тільки, за брехнею не можна надовго заховатись, бескінечно дурити російський народ і людей з східної України.   
Добре відомо, що саме В.Путін приймає ворогів України, обнімається з ними, повчає як нищити Україну, вбиває в їх кримінальні голови свою злодійську ідею розділення території України. І надалі буде ховати цих злодіїв від справедливого покарання. Мільйони людей проклинають його. Ганьба! Ганьба! 
Ніколи не здійсняться злочинні плани В.Путіна і його прислужників руйнування України. Не вийде. Україна хоче і буде  незалежною європейською державою, без ваших «братських» обіймів. Ми хочемо і мусимо жити у вільному світі у злагоді з нашою вірою і Божими заповідями.

Слава Україні! Героям слава!

Тарас Дудко

Голова Товариства «Провісник»

На світлинах: Тарас Дудко. Путін, руки геть від України! Український народ не простить Януковичу його злочинів. На Майдані Незалежності у Києві триває боротьба за демократичну державу. Добрі люди пригощають євромайданівців чим можуть. Солідарні з Майданом (Посольство України в Москві).

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка