lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вітаємо з днем народження Голову Українського Конгресу Росії Любов Дяченко
Любов Дяченко

Редакція «Кобзи» щиро вітає з днем народження Голову УКР Любов Дяченко

Пані Любове!

Маємо приємність привітати Вас з особистим святом та побажати здоровя, благополуччя, усіляких гараздів та успіхів у громадському житті, яким Ви займаєтеся. Ви маєте честь належати до гідної і непереможної нації українців, яка у всі віки своєї історії давала світу таких непересічних людей, як геніальні Тарас Шевченко, Леся Українка, Василь Стус, Ліна Костенко та інші патріоти рідної землі.  Сьогодні, у нелегкий для України час, коли наша Батьківщина потребує справжнього патріотизму, мужності та незламності духу своїх дітей, бажаємо такої незламності і Вам. Адже Ви презентуєте українців Росії і для багатьох активістів Ви є авторитетом і орієнтиром у нинішніх реаліях Росії.

Нехай Ваша праця на благо українського народу, українських діаспорян, української культури, попри усілякі труднощі, приносить добрі та конкретні плоди.

Редакція Кобзи завжди зацікавлена у спільній роботі з УКР.

Слава Україні!

Редакція «Кобзи».

02

На світлинах: Любов Дяченко. Екс-голова ОУР Т. Дудко, В. Самборський (Сибірський Центр Української Культури «Сірий Клин»), Любов Дяченко та професор Стефан Паняк (екс-директор «Кобзи») у Львові, 2013 рік.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка