lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Сьогодні відомі українські активісти Росії Руслан Нестеренко і Василь Вексей відзначають свій День народження

Вітання іменинникам від редакції сайту «Кобза»

Редакція сайту «Кобза – Українці Росії» щиро вітає сьогоднішніх іменинників – Руслана Нестеренка і Василя Вексея з Днем народження!

Два українці в Росії, дві різні долі. Вони мешкають у різних регіонах Російської Федерації: пан Руслан у Москві, а пан Василь – у Челябінську. Але їх обох об’єднує щира любов до України, що живе в їхніх серцях.

Та вони не просто люблять свою історичну Батьківщину, як мільйони інших українців: своїм життям і громадською активністю вони всіляко сприяють її розвитку і процвітанню.

Руслан Нестеренко в період серпневого Путчу 1991 року був захисником Білого дому і навіть короткий час очолював Українську сотню в Москві. В ті доленостні дні серпня він брав участь в одній із нарад, яку проводив Борис Єльцин із захисниками в оточеному Білому домі. Пан Руслан є інтелектуалом, має мабуть найкращу у Москві приватну українську книгозбірню.(Мабуть усі ці роки він недарма передбачав, що БУЛ зрештою закриють, тому зберігав книги на майбутнє... Мудра людина.)

А Василь  Вексей багато років очолював українську громадську організацію у Челябінську, був делегатом числених Конгресів українців Росії, а також членом Ради ОУР.

Ми також знаємо обох активістів як учасників хорів, адже українці мають любов до музики і співу.

Вітаючи іменинників з Днем народження, хочемо щиро побажати їм багато років активного життя, наснаги до української справи в Росії, бажаємо частіше відвідувати Україну!

Щастя, миру й тепла! Родинного затишку!

Хай щастить вам, дорогі співвітчизники!

З повагою,

Редакція «Кобзи»


На світлинах: Руслан Нестеренко і Василь Вексей. Вітальна листівка, якою Петро Опришок привітав Василя Вексея на його сторінці у Фейсбуці. Руслан Нестеренко (праворуч) давно дружить з хорошою піснею.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка