lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вітання Стефану Паняку з днем народження

Патріот України з Єкатеринбурга Стефан Паняк отримав багато вітань з нагоди свого дня народження 

Відомий український громадський діяч із Єкатеринбурга, професор  Стефан Паняк щойно відзначив свій черговий день народження. З цієї нагоди він отримав багато вітань від усіх, хто його знає, кому відома його активна проукраїнська позиція щодо відстоювання інтересів своєї історичної Батьківщини.

Редакція «Кобзи» приєднується до численних вітань Стефану Григоровичу, котрий стояв біля витоків нашого інтернет-видання, і публікує вітання імениннику від імені української активістки із Єкатеринбурга Лідії Ковалів під яким у Фейсбук підписалося багато українців Росії та України.

Шановний Стефане Григоровичу!

Від всієї душі прийміть привітання з нагоди Дня народження.

Ми знаємо Вас як яскраву особистість, висококваліфікованого, вмілого керівника, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та діаспори українців зі всього світу.

Впевнені, що Ваші досвід, знання і прекрасні людські якості будуть спрямовані на розвиток нашої Батьківщини і в подальшому.

У день Ваших уродин бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння й підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Лідія Ковалів 

На світлинах:

  1. Учений, громадський діяч Стефан Паняк.
  2. Стефан Паняк і Лідія Ковалів вітають українців із Днем Незалежності України.
  3. З онукою Настею.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка