Заслужена артистка України Богдана Павлишин з міста Сургуту виступає на Фестивалі. Про солістку Українського культурного центру Сургуту заслужену артистку України Богдану Павлишин

У столицi Росiї з 18 по 20 вересня 2009 року пройшов Пеший фестиваль української культури «Сорочинський ярмарок у Москвi». Його дипломанткою і водночас членом журi стала наша надзвичайно талановита співачка, лауреат міжнародних конкурсів, заслужена артистка України Богдана Павлишин. Вона проникливо виконала пісню-пам'ять про Україну: «Мене забула, мабуть, Україна, яка живе, живе в моїй душi...».

Богдана в Сургуті порівняно недавно - 8 років. Але з перших днів вона в нашій «Українській родині». І ні один концерт не проходить без її участі.

Ще юною вона була солісткою в групі «Ватра» у Львові. Співала і теж була солісткою в легендарному хорі імені Григорія Вірьовки. До речі, художнiй керiвник Нацiонального хору iм. Г.Верьовки, Герой України, Академiк, Народний артист СССР i України Анатолiй Авдiєвський був головою фестивального журі, в якому Богдана зустрілась з ним як із своїм вчителем.

На Всесвітньому форумі українців в 2006-му році саме вона відкривала концерт в Палаці «Україна» піснею «Ностальгія». Богдана, як Йосип Кобзон, може співати три години підряд. В її репертуарі естрадні і народні українські пісні.

Анна ЛИТВИН.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Український дипломат Ольга Дарибогова, Богдана Павлишин та Алла Кендзера, директор Всесвiтнього конкурсу української пiсні.

На відкритій сцені «Сорочинського ярмарку в Москві».

На відкритій сцені «Сорочинського ярмарку в Москві».

 так Богдана співає  у себе в Сургуті.

На світлинах: Заслужена артистка України Богдана Павлишин з міста Сургуту виступає на Фестивалі. «Мене забула, мабуть, Україна, яка живе, живе в моїй душi...» Український дипломат Ольга Дарибогова, Богдана Павлишин та Алла Кендзера, директор Всесвiтнього конкурсу української пiсні. На відкритій сцені «Сорочинського ярмарку в Москві». А так Богдана співає у себе в Сургуті.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка