lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 “Чорнобильський” вечір пам'яті і скорботи

Мурманська областьАктивну участь в ньому прийняли члени Національно-культурної автономії українців Мурманської області

В день 20-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС активісти організації «Союз - Чорнобиль Росія» і фонд «Гуманність і Милосердя» за підтримки уряду Мурманської області і адміністрації міста Мурманська провели вечір пам'яті і скорботи.

Була зачитана доповідь, що висвітлювала результати аварії для людства і участі  мурманчан в ліквідації наслідків аварії. Від мера міста Мурманська Михайла Савченка і губернатора Мурманської області  Юрія Євдокимова ліквідаторам аварії та іншим активним участникам тих подій були вручені пам'ятні годинники і нагороди.

Серед запрошених на цей “чорнобильський” Вечір пам'яті і скорботи був коллектив українського ансамблю «Лелеки», який виконав дві пісні: „На Чорнобиль журавлі летіли” і „Кажуть мені люди”.

Лелеки на вечорі памяті

Мурманські українці визначилися активними участниками вечора, відтак зацікавили представників місцевих телекомпаній. Під час інтерв'ю, керівник Національно-культурної автономії українців Мурманської області  Наталя Литвиненко-Орлова звернула увагу журналістів на той жах і утрату, який принесла катастрофа Україні і довколишнім країнам.

На світлині: українські “Лелеки” на обласному вечорі пам’яті і скорботи до 20-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Богдан ЧУПРИНКА.

29.04.2006

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка