lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Піснями вишите … примирення?

Українці Мурманська взяли участь у Різдвяних заходах в Заполяр'ї

Народні самодіяльні хори  української пісні «Лелеки» та  «Джерела» з Мурманську взяли участь у передріздвяних та різдвяних заходах «Різдво Христове» у Заполяр'ї.

Зокрема, виступ хору  «Джерела» було включено до програми концерту «Різдвяні зустрічі», що відбувся 11 січня в Мурманському обласному Палаці культури і народної творчості. А «Лелеки»  ГО «Національно-культурна автономія «Українці Мурманської області» 3 січня дали в столиці Заполяр'я новорічний концерт у «Домі Дружби», 4 січня виступили перед жителями Мєждурєченська з концертною програмою «Піснями вишите життя», 7 січня вітали колядками Мурманську Регіональну громадську благодійну організацію багатодітних сімей і інвалідів «Райдуга», а наступного дня приєдналися з своєю програмою до Вечора поморської культури в Мурманську.

Зазначимо, що ці виступи українських самодіяльних хорів проходили за програмою адміністрації м. Мурманська, що має назву «Заходи з профілактики екстремізму, міжнаціональних і міжконфесійних конфліктів» (?!).  

Олександр Гвоздик за матеріалами мурманських ЗМІ

На світлині: Афіша концерту хору української пісні «Лелеки» в с.Мєждурєченськ

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка