lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Відкриття Третього Українського молодіжного форуму Росії
Лого УМФР
Лого УМФР

Форум проходитиме до 14 липня

У м. Твер за підтримки Посольства України в РФ, Уряду Тверської області та Української національно-культурної автономії "Світанок" (м. Твер) відбулося офіційне відкриття Третього Українського молодіжного форуму Росії, який проходитиме до 14 липня ц.р. в рамках Х Міжнародного молодіжного фестивалю "Віночок слов'янських культур на озері Селігер".

Захід було відкрито вітальним словом від Надзвичайного і Повноважного Посла України в Російські Федерації В.Ю.Єльченка на адресу учасників та гостей Форуму, в якому наголошувалося на тому, що активність та згуртування української молоді Росії є вирішальними чинниками подальшого процесу консолідації українців Росії та поглиблення зв'язків з Українською державою.

На адресу Губернатора Тверської області А.В.Шевєльова та співголови Української національно-культурної автономії "Світанок" (м. Твер) Н.П.Томашевської були передані подяки Посла України в РФ за вагомий особистий внесок у розвиток, збереження та популяризацію української культури і традицій на теренах РФ, а також організацію і проведення Третього Українського молодіжного форуму Росії.

Учасниками концертної програми заходу стали заслужений артист України Р. Кадіров, творчі колективи громадської організації "Національно-культурне об'єднання українців "Криниця" (м. Пушкіно Московської обл.), Української національно-культурної автономії "Світанок" (м. Твер) та інші.

У заході взяли участь представники Уряду Тверської області, Тверської міської Думи, Міністерства освіти, Комітету у справах молоді та Комітету культури області, дипломати Посольства України в РФ, керівництво загальноросійського громадського національно-культурного об'єднання "Український Конгрес Росії" та активісти українських громадських організацій Росії.

Передрук: Сайт Посольства України у Російській Федерації http://russia.mfa.gov.ua/ua/press-center/news/13625-u-mtver-za-pidtrimki-posolystva-ukrajini-v-rf-uryadu-tversykoji-oblasti-ta-ukrajinsykoji-nacionalyno-kulyturnoji-avtonomiji-svitanok-m-tver-vidbulosya-oficijne-vidkrittya-tretyogo-ukrajinsykogo-molodizhnogo-forumu-rosiji

На світлинах: Лого УМФР.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка