lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Про концерти, присвячені Дню Святого Миколая

Новорічна ялинка

Діловий Клуб "Україна - Санкт-Петербург" організує їх для всіх бажаючих в Санкт-Петербурзі і Кронштадті

Дорогії наші Гості! В середу 19 грудня 2007 року, о 19 годині у Кіноконцертному залі адміністрації Петроградського району Санкт-Петербургу за адресою вулиця Велика Монетна,19, відбудеться Новорічний концерт, присвячений Дню Святого Миколая. Виступають Фольклорний ансамбль "Горлиця" (місто Київ) і Колектив "Зоряни" (Кіровоградська обласна філармонія). Вхід безкоштовний.

 

20 грудня цей концерт відбудеться в місті Кронштадт, в приміщенні кінотеатру «Бастіон» міста Кронштадта (початок концерту в 18 годин).

Для участі в концертах з України прибувають всесвітньо відомі колективи. Ансамбль «Горлиця» (музика народів миру) - лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, що проходили в Нідерландах, Португалії, Франції, Іспанії, Австрії, Германії, Польщі, Югославії і Іраку. Вони грають більш ніж на 20 народних автентичних інструментах. Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни» (художній керівник і соліст народна артистка України Антоніна Червінська). У концерті також беруть участь театр на ходулях. Гумор і конферанс – заслужений артист України Анатолій Демчук.

Дані концерти проводяться Діловим клубом «Україна – Санкт-Петербург» при допомозі і підтримці Міністерства культури і туризму України, Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі; Комітету культури Санкт-Петербурга; Комітету у справах молоді, сім'ї і дитинства Санкт-Петербурга, Комітету із зовнішніх зв'язків Санкт-Петербурга.

Запрошуємо всіх охочих.

НП Діловий Клуб "Україна-Санкт-Петербург"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка