lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Нове обличчя в українській діаспорі

Лариса Баглаєнко перед виступом на концерті. Про свою землячкуз Кременчуку 19-річну Ларису Баглаєнко в Москві

На I-му Фестивалі української культури «Сорочинський ярмарок у Москві» увагу багатьох привернув виступ молодої солістки з чудовим голосом і витонченою стрункою постаттю. Від її виступів на конкурсі пісні й гала-концерті віяло світлом і легкістю, що підсилювало позитивні враження від виконуваних українських пісень. Тому не випадково, серед інших нагород, визначених журі, дівчина отримала ще й приз глядацьких симпатій. Потім були виступи на Українському салоні в Культурному центрі України в Москві, на вечорі, присвяченому українській сім'ї в Московському Домі національностей. Ім'я молодої виконавиці - Лариса Баглаєнко. Ось, що вона сама про себе розповідає:

«Мені 19 років. Народилася 8 червня 1990 року, в місті Кременчук, Полтавської області. Зараз навчаюся у Москві, в Державному музичному коледжі естрадного та джазового мистецтва, на факультеті «музичне мистецтво естради», 2-й курс. Також продовжую навчання в Україні, в Державному Політехнічному університеті, на юридичному факультеті.

Вокалом займаюся з 13 років. Була солісткою Народної вокальної студії «Натхнення» Кременчуцького міського Палацу культури. Коли приїжджаю до Кременчука продовжую займатись в студії, приймаю участь у міських концертах. Брала також участь у багатьох конкурсах і фестивалях. Є лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів («Таланти твої, Полтавщино», 2-га премія, 2005 рік; «Таланти нового століття», м. Москва, дипломант 3-го ступеню; Фіналістка телевізійного проекту каналу 1+1 «Хочу бути зіркою», м. Київ; переможниця радіопроекту «Відкритий шанс», м .Кременчук, 2007-2008 рік; Учасниця фестивалю мистецтв «Кришталеві джерела», м. Саки, 2007 рік; Лауреат 1 ступеню Фестивалю української культури «Сорочинський ярмарок у Москві», 2009-й рік).

Музика, пісні - мої головні захоплення. Я вірю тільки в краще, вірю в те, що мрії здійсняться. Знаю, що потрібно багато працювати, щоб досягти мети. Мрію стати справжньою, професійною співачкою».

Немає сумніву в тому, що Лариса реалізує все задумане, доб'ється поставленої мети, адже за своє коротке життя вже чимало встигла зробити завдяки своєму працелюбству, цілісності характеру. Щиро бажаємо їй здійснення творчих і життєвих планів, особистого щастя і сподіваємось, що вона буде й надалі радувати глядачів піснями на українських заходах у Москві та інших містах Росії.

Віктор ГІРЖОВ,

головний редактор порталу УКРРОСІНФО

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Полтавка Лариса Баглаєнко, нове обличчя в українській діаспорі Москви.

Лариса з призом глядацьких симпатій на Фестивалі Сорочинький ярмарок у Москві.

На вечорі, присвяченому українській сім’ї в Московському Домі національностей.

На світлинах: Лариса Баглаєнко перед виступом на концерті. Полтавка Лариса Баглаєнко, нове обличчя в українській діаспорі Москви. Лариса з призом глядацьких симпатій на Фестивалі Сорочинький ярмарок у Москві. На вечорі, присвяченому українській сім'ї в Московському Домі національностей.

http://www.ukrros.info/news/index.php?ELEMENT_ID=1376

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка