lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Заява УВКР З приводу планованої здачі Росії Української газотранспортної системи
Михайло Ратушний, Голова УВКР
Михайло Ратушний, Голова УВКР

Українська громадськість як в Україні, так і поза її межами безмежно стурбована намірами провладної більшості у Верховній Раді України узаконити подальше розбазарювання національної власності українського народу. Ще не вщухли гнівні голоси щодо здачі національних інтересів Харківськими угодами, як провладні сили планують нову провокацію - узаконення урядового рішення про приватизацію газотранспортної системи і підземних сховищ газу. Цим самим Росія отримає важливий економічний чинник впливу на українську владу, з одного боку, а з іншого - висмоктуватиме з українців свої надприбутки за рахунок підвищення тарифів з кожного газокористувача.

Така ситуація стає можливою тільки тому, що нинішня українська влада піддається лобістським устремлінням олігархів, які не закуповують газ напряму у Газпрому Росії за кошти власного, приватного бізнесу, як це робиться в усьому світі. Україна закуповує газ за рахунок бюджету, тобто, за кошти платників податків, а потім цей газ іде в розпорядження приватних власників, які, отримавши прибутки, виводять їх за межі України і штучно створюють заборгованість перед бюджетом і Нафтогазом України. Саме тому Нафтогаз України перебуває на межі банкрутства, а прості громадяни, по суті, своїми податками оплачують послуги олігархам у придбанні ними вілл, літаків-вертольотів, яхт, маєтків та інших знакових предметів розкошів та престижу.

Ми звертаємося до народних депутатів України з вимогою прийняти відповідні закони, які б змінили ситуацію в газовому секторі України і запобігли приватизації Української газотранспортної системи, яка може використовуватися в інтересах українського народу в разі, коли при владі будуть сили, зацікавлені у зміцненні національного суверенітету України економічній та енергетичній галузі.

Українська Всесвітня Координаційна Рада, яка має своє членство у більш ніж 40 країнах світу, закликає українські громади пильно стежити за діями влади у цьому напрямку і надсилати свої листи з цього приводу персонально Голові Верховної Ради України Володимирові Литвину та Президентові України Вікторові Януковичу.

З повагою,

Михайло РАТУШНИЙ,

Голова Української Всесвітньої Координаційної Ради

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Персональний сайт М. Ратушного http://ratushny.com.ua/

На світлинах: Михайло Ратушний, Голова УВКР.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка